Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Bende görünmüyor hocam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mofified mifit yüjleyip deneyin. Yüklerken tüm izinleri verip tekrar denermisiniz. Alttaki linkten mifit modlu son sürümü indirip tekrar deneyin bakalım ne olacak sonuç.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.0.0.4 sürümünü yükleyemiyorum. Yükleme bittikten sonra güncellemek için cihaza bağlanın uyarısı veriyor. Mecbur eski sürüme dönmek zorunda kaldım. Neden böyle oldu acaba

Bluetooth geçmişin de eşleşme varsa telefon üzerinden onu kaldırın. Telefonunuzda yüklü olan mifit ugulamasından eşleşmeyi bitir deyip sonra oturumu kapat deyin. Mifiti kaldırıp, Sonra mifit modlu versiyonu kurup , mi hesabıyla giriş yapın. Sonrasında tüm izinleri verdikten sonra. Cihaz ekle kısmından "bileklik" seçip bilekliğinizi bulmasını bekleyin. Sonra kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Mofified mifit yüjleyip deneyin. Yüklerken tüm izinleri verip tekrar denermisiniz. Alttaki linkten mifit modlu son sürümü indirip tekrar deneyin bakalım ne olacak sonuç.

Bluetooth geçmişin de eşleşme varsa telefon üzerinden onu kaldırın. Telefonunuzda yüklü olan mifit ugulamasından eşleşmeyi bitir deyip sonra oturumu kapat deyin. Mifiti kaldırıp, Sonra mifit modlu versiyonu kurup , mi hesabıyla giriş yapın. Sonrasında tüm izinleri verdikten sonra. Cihaz ekle kısmından "bileklik" seçip bilekliğinizi bulmasını bekleyin. Sonra kullanabilirsiniz.

Modified yuklu hocam. Firmware attiktan sonra sarja takmadigim icin gorunmuyor olabilir. Sarja takinca denerim artik.

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
HiddeNKinG hocam yeni 2.0.0.4 firmware'in türkçe çeviri fixlisi yayınlandı bende kurup denedim onu paylaşabilirsiniz sizde
Hava durumunda mevcut , bugün olarak fixlendi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu neyin fixi ben TÜRKÇE fw 2.0.0.4 ve modified mi fit 3.5.3 ü forumdaki linkler yerine direkt geekdoing sitesinden indirdim hava durumu zaten türkçeydi fixlik bir hata yoktu. Sizdeki hata neydi de fix dosyası çıktı acaba merak ettim cidden? Önemli bir hataysa ben de fixli fw yi yükleyeceğim o yüzden soruyorum

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Bu neyin fixi ben TÜRKÇE fw 2.0.0.4 ve modified mi fit 3.5.3 ü forumdaki linkler yerine direkt geekdoing sitesinden indirdim hava durumu zaten türkçeydi fixlik bir hata yoktu. Sizdeki hata neydi de fix dosyası çıktı acaba merak ettim cidden? Önemli bir hataysa ben de fixli fw yi yükleyeceğim o yüzden soruyorum

Merhabalar , fix durumunu şöyle izah edeyim. Hava durumu kısmında üstte "mevcut" yazıyordu. Bende "mevcut" yerine "bugün" yazarmısınız dedim. Sebebi ise hem önceki yazılımlarda bugün yazması hemde "mevcut" ile yarın ve sonra ki gün isimlerinin örtüşmemesi idi. Başka özel bir durum yoktur.

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Merhabalar , fix durumunu şöyle izah edeyim. Hava durumu kısmında üstte "mevcut" yazıyordu. Bende "mevcut" yerine "bugün" yazarmısınız dedim. Sebebi ise hem önceki yazılımlarda bugün yazması hemde "mevcut" ile yarın ve sonra ki gün isimlerinin örtüşmemesi idi. Başka özel bir durum yoktur.
Peki teşekkürler sayenizde fark edip yüklemiş oldum fix fwyi.

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Peki teşekkürler sayenizde fark edip yüklemiş oldum fix fwyi.

Ben de size bir şey sorayım ozaman. Arayan kişiyi reddetme yada sessize alma varmı acaba.?

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Ben de size bir şey sorayım ozaman. Arayan kişiyi reddetme yada sessize alma varmı acaba.?
Modified mi fit 3.5.3 de denememiştim siz yazınca şimdi denedim evet her ikiside çok hızlı tepki süresiyle çalışıyor. Hem sessize alabiliyorsunuz hem de çağrıyı reddetebiliyorsunuz.

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Modified mi fit 3.5.3 de denememiştim siz yazınca şimdi denedim evet her ikiside çok hızlı tepki süresiyle çalışıyor. Hem sessize alabiliyorsunuz hem de çağrıyı reddetebiliyorsunuz.

Bunu yapmak için hangi ayarları yaptınız anlatırmısınız

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Bunu yapmak için hangi ayarları yaptınız anlatırmısınız
Mi fitten gelen çağrıları açtım ve kişileri gösteri açtım bu kadar. Sessize alma ve çağrı sonlandırma için bi ayar yapmanıza gerek yok siz gelen çağrıları mi bandde görüntüleme seçeneğini açarsanız bu özellikler otomatik geliyor zaten. Çağrı geldiğinde ekrana bir kere tıklarsanız sessize alıyor, bandin düğmesine işlem onaylamada olduğu gibi uzun basarsanız çağrıyı sonlandırıyor.

dalu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi5s Plus 128 G
Konular
4
Merhaba Gadgetbridge ile uygulamayı yüklerken sanırım yarım kaldı. Daha sonra mi fit ile bağlan dediğimde hiçbir şekilde eşleşme olmuyor. Ne yapmam gerekiyor

Mi Fit i 2-3 defa kaldırarak ve kurarak çözdüm. Şu an en stabil mi fit 3.4.7 mi yoksa 3.5.3. müdür. Teşekkürler

Son düzenleme:
Üst Alt