Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Türkçe yaptıktan sonra google olaydan sin sürüm indirdim güncelleme yapmadı ama hava durumunda soru işaretleri oldu.Mifit programında nabız ölçme yapma yerini bulamadım bileklikten nabız ölçme yapabiliyorum programdan yapılmıyormu
Programda nabız ölçümü sürekli olarak ya da belli aralıklarla yapılabiliyor (Örneğin 5 dk da bir bütün gün nabzınızı ölçüyor ya da bütün gün durmadan ölçüyor gibi (şarjınızı çok yer)) var Mod - Modified Mi Fit 3.5.3 Türkçe Dahil Tüm Diller Destekli bu linkteki modified mi fiti kurmanızı öneririm çünkü google playdeki özel firmwareler kullanılırken riskli oluyor. Hava durumu sorununuz hakkında bilgim yok bi fotoğraf atabilir misiniz bandin hava durumu sorununu

omers0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
İphone 13
Meslek
Teknisyen
Konular
1
Stock font dönmek istediğim de olmuyor bu yazı çıkıyor;

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Stock font dönmek istediğim de olmuyor bu yazı çıkıyor;
Ben güncellemeleri gadgetbridge kullanarak yapmıyorum o yüzden uygulamayı pek bilmiyorum. Stock fw ye dönmek için google playden mi fiti indirmeniz yeterli. O otomatik olarak stock ingilizce fwyi yüklüyor.

Master07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Master
Cihazım
mi note 3
Konular
0
Global surum icin de gecerli mi bu yapilacaklar?Ingilizceyi turkce yapmak istiyorum. O kadar cok yazan olmus gibi kafam karisti. Ben de su an global mi band 3 var. Turkce nadil yapacsgim maddeler halinde biri yazsa

Son düzenleme:

echooz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Global surum icin de gecerli mi bu yapilacaklar?Ingilizceyi turkce yapmak istiyorum. O kadar cok yazan olmus gibi kafam karisti. Ben de su an global mi band 3 var. Turkce nadil yapacsgim maddeler halinde biri yazsa

ilk mesajda anlatılanları yaparsanız türkçe kullanabilirsiniz.

HiddeNKinG hocam sayfa 40'ta aynı soruya cevap vermiş. Yani evet, global sürüm için resmi olarak Türkçe dil desteği gelmediği sürece, eğer ki Türkçe kullanmak istiyorsanız bu işlemleri yapmanız lazım. Maddeler halinde biri yazsa'ya gelirsek, içinde bulunduğumuz konunun başında maddeler halinde yazılmış şekilde mevcut.

omers0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
İphone 13
Meslek
Teknisyen
Konular
1
Ben güncellemeleri gadgetbridge kullanarak yapmıyorum o yüzden uygulamayı pek bilmiyorum. Stock fw ye dönmek için google playden mi fiti indirmeniz yeterli. O otomatik olarak stock ingilizce fwyi yüklüyor.

stock fonts için GadgetBridge 0.31.1 olan sürüm üzerinden yükledi düşük versiyondan dolayı yükleme yapmıyormuş.

sesevgi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
Mi 6/128 Ser
Konular
1
arkadaşlar gadgetbridge 0.31.1 ile denemeye rağmen fw güncelleme yapmayabiliyor bazen, cihazı brick yapmamak için olmuyorsa tekrar tekrar denemeyin geekdoing de alternatif olarak anlatılan notify & fitness uygulamasında da fw update seçeneği var onu da deneyebilirsiniz.

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
arkadaşlar gadgetbridge 0.31.1 ile denemeye rağmen fw güncelleme yapmayabiliyor bazen, cihazı brick yapmamak için olmuyorsa tekrar tekrar denemeyin geekdoing de alternatif olarak anlatılan notify & fitness uygulamasında da fw update seçeneği var onu da deneyebilirsiniz.
Kesinlikle gadgetbridgeden daha iyi bir uygulama fw güncellemelerinde.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

snbsbrk53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BS
Cihazım
Yok
Konular
20
selamlar, gearbestten mi band3 aldım ve çin versiyonu aslında biraz hataya geldi global almadım. Bunu ingilizce yada mümkünse türkçe yapmak için burada ki adımları mı uygulamam gerekir. İlk sayfada yer alan yazılımlardan daha günceli gibi bir durum var mıdır? Cihazı brick yapmayalım -bu da oluyor mu brick emin değilim-
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk sayfada altta iki adet fw dosyası var hangisini kuracağız modified 3.5.3 yükledim telefona. notify fitness ve gadgetbridge de yüklü

Son düzenleme:

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
selamlar, gearbestten mi band3 aldım ve çin versiyonu aslında biraz hataya geldi global almadım. Bunu ingilizce yada mümkünse türkçe yapmak için burada ki adımları mı uygulamam gerekir. İlk sayfada yer alan yazılımlardan daha günceli gibi bir durum var mıdır? Cihazı brick yapmayalım -bu da oluyor mu brick emin değilim-
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk sayfada altta iki adet fw dosyası var hangisini kuracağız modified 3.5.3 yükledim telefona. notify fitness ve gadgetbridge de yüklü
İndirdiğiniz 2 tane fw dosyasından en son sürüm olan Mili_wuhan_TR_M.fw dosyası. Bunu notify and fitness uygulamasını kullanarak bande yükleyin. Güncelledikten sonra bandde cihaza bağlanın hatası alırsanız ki alacaksınız büyük ihtimal bunun için geekdoing sitesinden "resource v44" dosyasını indirin ve yine fw dosyasını yüklermiş gibi aynı yolları izleyerek bande kurun. Birkaç dakika cihaz kapalı kalıp açılacak sonra hayırlı olsun.

Üst Alt