Soru Mi Band 3 Almaya Gerek Var Mı?

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
AliExpress in kendi sitesinde böyle gözüküyor

17TRACK programında böyle gözüküyor 8 inde mi yola çıkmış 10 unda Mı yola çıkmış :?:?
nedendir bilmiyorum ama 17track ve aliexpress kargo işini tam anlamıyla düzeltemedi en iyisi kargo yola çıktıktan sonra ptt üzerinden takip etmek

SaintMi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezgin
Cihazım
iPhone 6s
Konular
2
nedendir bilmiyorum ama 17track ve aliexpress kargo işini tam anlamıyla düzeltemedi en iyisi kargo yola çıktıktan sonra ptt üzerinden takip etmek
Ptt den Türkiye’ye girdikten sonra takip etmiycez mi ilk kez sipariş verdim ben buradan tam bilmiyorum da

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Ptt den Türkiye’ye girdikten sonra takip etmiycez mi ilk kez sipariş verdim ben buradan tam bilmiyorum da
Sistemde veya takip numarasında sorun yoksa ilk andan itibaren PTT'nin sitesinden takip edebilirsin...

Örneğin;

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
Bip ten bu cihaza geçen var mı, pişman eder mi acaba?

SaintMi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezgin
Cihazım
iPhone 6s
Konular
2
Sistemde veya takip numarasında sorun yoksa ilk andan itibaren PTT'nin sitesinden takip edebilirsin...

Örneğin;

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Böyle Yazıyor hala gerçi seninki ayın 3 ünde verilmiş benimki onunda bu hafta girer diye tahmin ediyorum Türkiye’ye

Evet yanlış yazmışım facepalm~~facepalm~~

Ekli dosyalar

• 0AE0D0F9-6653-4099-87A1-4FD69A9F6ABE.jpeg
    0AE0D0F9-6653-4099-87A1-4FD69A9F6ABE.jpeg
    104,8 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
11 de teslim aldım saatimi ayarlarını herşeyi yaptım %10 şarj ile geldi ne olur olmaz diye şarja taktım kullanmak için bekliyorum giggle~~

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
94
hayırlı olsun öncelikle

ben almadım band3 ü. ilk bant serisinden beri kullanıyorum. ve 2 ile yola devam ediyorum. kadıköy den geçen hafta yeni kordon aldım.. orjinalinden daha sağlam veya bilek üstü duruşu daha iyi. şahsım açısından...

band3 neden almadım ?
2 ile arasında teknik bir gelişme görmedim
ne beklerdim... kasa büyürken batarya da benzer oranda büyüsün isterdim. ve doğal olarak da renkli ekran isterdim. şu sıra gözlerim honor larda. son seri 4 ama çok da tutulmadı gibi.
band 2 yi de sürekli BT açık tutmadığım için bir bağlantı ihtiyacım olmuyor. çünkü cihaz sürekli klavyemin yanında duruyor. iş - yaşam durumuna göre ihtiyaçlar değişken. zaten sürekli aranan veya mesaj atılmayan biriyim. sürekli bişiler yazamam da zaten.

band 4 de neler olur olmaz bilemiyorum ama... üründe grafik ekrana geçmeleri şart. kayıs veya kordon da ister istemez değişimde gerekli. tamam bir hindistan da sattıklarının toplamı diğer dünya ülkelerine denk gelmiyor farkındayım. yine de herkesi her açıdan memnun edecek birşeyler olmalı yeni modelde

20$ a projeksiyon istemiyoruz. gerçeklerden sağmadan grafik ve batarya konusunda olabilen en küçük kasa tasarımı istiyoruz. diğer renkli ekranların en uzun gideni 1 hafta sanırım. ben tekrenk ve daha çok saate bakmak için push on şeklinde kullandığım için 1 ay gidiyor. çıkışından sonra ilk ayında bir öğretmen arkadaş getirtmiş ondan aldım. dolayısı ile batarya performansında sorun yaşamıyorum.

band 2 hoş... şahsım için 3 modeli gereksiz... hedefim renkli caf caf-lı bir kordonu alerji yapmayacak bir cihaz ile güncellik arıyorum.

hayırlı olsun yeniden..

selamlar

Üst Alt