Soru Mi Band 3 Almaya Gerek Var Mı?

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
hayırlı olsun öncelikle

ben almadım band3 ü. ilk bant serisinden beri kullanıyorum. ve 2 ile yola devam ediyorum. kadıköy den geçen hafta yeni kordon aldım.. orjinalinden daha sağlam veya bilek üstü duruşu daha iyi. şahsım açısından...

band3 neden almadım ?
2 ile arasında teknik bir gelişme görmedim
ne beklerdim... kasa büyürken batarya da benzer oranda büyüsün isterdim. ve doğal olarak da renkli ekran isterdim. şu sıra gözlerim honor larda. son seri 4 ama çok da tutulmadı gibi.
band 2 yi de sürekli BT açık tutmadığım için bir bağlantı ihtiyacım olmuyor. çünkü cihaz sürekli klavyemin yanında duruyor. iş - yaşam durumuna göre ihtiyaçlar değişken. zaten sürekli aranan veya mesaj atılmayan biriyim. sürekli bişiler yazamam da zaten.

band 4 de neler olur olmaz bilemiyorum ama... üründe grafik ekrana geçmeleri şart. kayıs veya kordon da ister istemez değişimde gerekli. tamam bir hindistan da sattıklarının toplamı diğer dünya ülkelerine denk gelmiyor farkındayım. yine de herkesi her açıdan memnun edecek birşeyler olmalı yeni modelde

20$ a projeksiyon istemiyoruz. gerçeklerden sağmadan grafik ve batarya konusunda olabilen en küçük kasa tasarımı istiyoruz. diğer renkli ekranların en uzun gideni 1 hafta sanırım. ben tekrenk ve daha çok saate bakmak için push on şeklinde kullandığım için 1 ay gidiyor. çıkışından sonra ilk ayında bir öğretmen arkadaş getirtmiş ondan aldım. dolayısı ile batarya performansında sorun yaşamıyorum.

band 2 hoş... şahsım için 3 modeli gereksiz... hedefim renkli caf caf-lı bir kordonu alerji yapmayacak bir cihaz ile güncellik arıyorum.

hayırlı olsun yeniden..

selamlar
kaça aldınız oda önemli?

emir2535

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emit
Cihazım
Xiaomi mi max2
Konular
0
Merhaba arkadaşlar mi band3 fabrika ayarlarına döndüm mi band ekran bu halde ve tepki vermiyor. Mi fit e bağlanıyor ama. Çözüm bulacak kardeşler varmı acaba. Saygılar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gadgetbrige ile yeni versiyon da yükledim.degisen yok yine ayni

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Şarjı bitene kadar bekleyip şarj etmek işe yarayabilir.

dnzmhr11

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Pocophone f1
Konular
18
Şuanki fiyatını hak etmiyor Ben aldığımda 165 e almıştım 2'den geçip, şuan 240 250 civarı, değmez. Başka alternatiflere yönelebilirsiniz.
Bencede ben 150 ye aldım düşük fiyata bulursan al telefona yardımcı oluyor

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Mi bandi aldim Bluetooth'la ilk başta bağlanmandim sonra bağlantı koptuktan sonra bir türlü bağlanamıyorum onunla uğraşıyorum drunk~~

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Şuan çalışıyor şarjı 52 bakicaz