- Adım
- -
- Cihazım
- ----
- Konular
- 68
kaça aldınız oda önemli?hayırlı olsun öncelikle
ben almadım band3 ü. ilk bant serisinden beri kullanıyorum. ve 2 ile yola devam ediyorum. kadıköy den geçen hafta yeni kordon aldım.. orjinalinden daha sağlam veya bilek üstü duruşu daha iyi. şahsım açısından...
band3 neden almadım ?
2 ile arasında teknik bir gelişme görmedim
ne beklerdim... kasa büyürken batarya da benzer oranda büyüsün isterdim. ve doğal olarak da renkli ekran isterdim. şu sıra gözlerim honor larda. son seri 4 ama çok da tutulmadı gibi.
band 2 yi de sürekli BT açık tutmadığım için bir bağlantı ihtiyacım olmuyor. çünkü cihaz sürekli klavyemin yanında duruyor. iş - yaşam durumuna göre ihtiyaçlar değişken. zaten sürekli aranan veya mesaj atılmayan biriyim. sürekli bişiler yazamam da zaten.
band 4 de neler olur olmaz bilemiyorum ama... üründe grafik ekrana geçmeleri şart. kayıs veya kordon da ister istemez değişimde gerekli. tamam bir hindistan da sattıklarının toplamı diğer dünya ülkelerine denk gelmiyor farkındayım. yine de herkesi her açıdan memnun edecek birşeyler olmalı yeni modelde
20$ a projeksiyon istemiyoruz. gerçeklerden sağmadan grafik ve batarya konusunda olabilen en küçük kasa tasarımı istiyoruz. diğer renkli ekranların en uzun gideni 1 hafta sanırım. ben tekrenk ve daha çok saate bakmak için push on şeklinde kullandığım için 1 ay gidiyor. çıkışından sonra ilk ayında bir öğretmen arkadaş getirtmiş ondan aldım. dolayısı ile batarya performansında sorun yaşamıyorum.
band 2 hoş... şahsım için 3 modeli gereksiz... hedefim renkli caf caf-lı bir kordonu alerji yapmayacak bir cihaz ile güncellik arıyorum.
hayırlı olsun yeniden..
selamlar