Soru Mi Band 3 Almaya Gerek Var Mı?

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Bende indirim kuponu falan 110TL'ye değer mi karasız kaldıydım. Sanırım alırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır konu varken, bende şöyle bir soru sorayım... 16 yaşındaki oğlum için Çin'de 5-10 dolara satılan ve mutfağa geçip yemek yapmak haricinde her haltı yer diye açıklaması bulunan akıllı saatlerden almak istiyorum. yn~~ Bu paralara belirtmiş olduklar özellikleri (nabız, alarm, saat, gelen çağrı, mesaj bildirimleri, hava durumu vs.) kullanabilir miyiz? Yoksa; Çöpe atılan bir avuç para mı olur?:?

Teşekkürler.
Çinden aldığını bilmiyorum fakat arkadaşımda görmüştüm DPI oranı çok düşük ekranın kenarları gözüküyor. tasarım olarak güzel değil. Diğer işlevlerini bilmiyorum

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hapşu-ÇÜŞ!

SaintMi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezgin
Cihazım
iPhone 6s
Konular
2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hapşu-ÇÜŞ!
Ben sordum buna bu fiyat ne gerçekmi diye adam satış yapmamak içim koymuş elinde ürün yokmuş :Pclap~~:Pangel~~

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Benim bir arkadas almisti boyle bir sey. Telefon gorusmesi bile yapiyordu :D sonra ne oldu bilmiyorum
Çinden 5 10 dolara alıncak ürün ne kadar iyidir bilemem ama belli sayıda görüşmeye olanak sunun akıllı çocuk saatleri var bilekten çıkınca kapanınca telefonunuza uyarı veren. Ama 16 yaşında bir gence gerek yok sanırım band3 isteklerinizi karşılıyor bildrim vs

Babalokomka57

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
2
Ben aktif olarak mi band 3 kullanıyorum, alarm, hatırlatıcı, ve spor ile ilgili özelliklerini kullanıyorum bildirimler ile işim yok tavsiye ederim

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
92
benim için hayal kırıklığı olan bir seri
halen mi band 2 kullanıyorum ve öncekini de kullandım
mi band 2 de kalp ritmi taleb etmiş idim koydular.. 3 de renkli ekran ve daha fazla yazı olabilen ekran istedik yapmadılar. benim açımdan 3 de bir yenilik yok

evde 1 kutu daha olması ve yedek kordonlar da almış idim bulamıyorum. bu hafta sonu yeniden bakacağım. orjinal kordon un kilit kısmı koptu idare ediyorum şimdilik.

şahsen tavsiye etmiyorum. hak etmemesi ayrı aynı fiyata daha fazla özelliği olan alternatif markalar kullanılabilinir.. veya daha üst çıtadan

4 için henüz bir detay bilgi paylaşmadılar. tasarım ve kodlamayı yine hintlilere bırakırlar ise................ kısaca mahvolduk.. çinli tasarım ve teknik adamları daha açık ve geniş ihtiyaçları düşündükleri yönünde bir ön yargım var.

aciliyetiniz yok ise bekleyin.. yaz sezonu geldi geliyor ve oldukça alternatif cihaz çıkar

belediyeyimben

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi Band 3
Konular
2
yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. spor takibi yapmak için değil, günlük hayattaki faaliyetlerimi kontrol etme yönünde kullanıyorum. sağlık açısından bir insanın gün içerisinde 10 bin adım atması öneriliyor, spor yapmasam dahi bu hedefe ulaşmam konusunda bileklik beni motive ediyor. saat ve tarih bilgisi, alarm kurabilme, uyku takibi ve su geçirmemesi gibi özellikleri de cabası. 110 liraya bu özellikleri barındırmayan sıradan bir saat bile bulamayız. bence mi band bir nimet.

*tekrar okuyunca fark ettim, pazarlamacı gibi yorum yapmışım. giggle~~

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68