Soru Mi A1'de görülen genel hatalar

hariciyeci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
HARİCİYECİ
Cihazım
Mİ5S-4-128
Konular
1
Merhaba Arkadaşlar
Geçenlerde 4/64 Mi A1 satın aldım. Bu başlıkta ürünle ilgili karşılaştığım sorunları sıralayacağım. Varsa çözümlerini yazacağım.
1- Kamera sorunları
Çift kamera, fotoğraf telefonu vs. şeklinde reklamı yapılan bir üründen beklenen fotoğraf kalitesi maalesef yok. Çok yüksek ışıkta güzel fotoğraflar çekerken, hafif düşük ışıkta kalite ciddi anlamda bozuyor.
2- Ses sorunları
Görüntülü aramalarda ses yankılanması yapıyor. Görüşmeyi sonlandırmanıza sebebiyet verecek kadar yüksek bir ses. Oldukça rahatsız edici.
3- FM radyo sorunu
FM radyosu olduğu belirtilmiş olmasına rağmen buna uygun bi app. maalesef yok.
4- Yurtdışı cihazların malum yöntemlerle kaydedilmesi durumunda telefonun kullanılamaz duruma düşmesi (bu konuda farklı tecrübeler var.)
Sizin de yaşadığınız sorunlar var ise buradan paylaşabilirsiniz.
....

.
.
.

Yalcinkaya040

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Xaomi mi mix
Konular
9
Merhaba oreo yuklu A1 cihazimda whatspp bildirimlerini ayarlıyorum ekranda gösteri kapatıyorum bir iki mesaj istediğim bildirim şeklinde geliyor sonra tekrar bildirim ayarları kendiliğinden değişiyor mesaj ekranda görünmeye başlıyor. Bildirim ayarlarina tekrar girdiğimde yaptığım değişiklikler gitmiş varsayılan durumda. Ne yaptıysam bildirimleri istedigim gibi ayarlayamadım.ayarladigimda bir sure sonra varsayilan haline geri dönüyor.sizdede durum aynimi.

Oyla:

hariciyeci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
HARİCİYECİ
Cihazım
Mİ5S-4-128
Konular
1
Merhaba oreo yuklu A1 cihazimda whatspp bildirimlerini ayarlıyorum ekranda gösteri kapatıyorum bir iki mesaj istediğim bildirim şeklinde geliyor sonra tekrar bildirim ayarları kendiliğinden değişiyor mesaj ekranda görünmeye başlıyor. Bildirim ayarlarina tekrar girdiğimde yaptığım değişiklikler gitmiş varsayılan durumda. Ne yaptıysam bildirimleri istedigim gibi ayarlayamadım.ayarladigimda bir sure sonra varsayilan haline geri dönüyor.sizdede durum aynimi.

Bildirimleri süreli olarak kapatabiliyorsunuz. örneğin 1 saat 3 saat vb. bildirim alma gibi. Bildirimleri bu şekilde kapatıyorsanız süresi dolunca tekrar önceki ayarlara dönecektir.

Oyla:

Yalcinkaya040

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Xaomi mi mix
Konular
9
Bildirimleri süreli olarak kapatabiliyorsunuz. örneğin 1 saat 3 saat vb. bildirim alma gibi. Bildirimleri bu şekilde kapatıyorsanız süresi dolunca tekrar önceki ayarlara dönecektir.
Süreli olarak kapatmıyorum ekran fotoğrafındaki gibi sonrası bildirimler tekrar kendiliğinden aktif oluyor
[doublepost=1525770551,1525770459][/doublepost]
Süreli olarak kapatmıyorum ekran fotoğrafındaki gibi sonrası bildirimler tekrar kendiliğinden aktif oluyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180508-120541.png
    Screenshot_20180508-120541.png
    115,8 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20180508-120549.png
    Screenshot_20180508-120549.png
    121,4 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20180508-120541.png
    Screenshot_20180508-120541.png
    115,8 KB · Görüntüleme: 21
Oyla:

Yalcinkaya040

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Xaomi mi mix
Konular
9
Whatsapp içinden ayarlar kısmından bildirimleri açık hale getirdiniz mi?
Evet whatsap uygulamasini actigimda bildirim sekmesine tıklıyorum titreşimi kapat diyorum buraya kadar hersey normal sonra kendiliginden titreşim açık konumuna geliyor ordada sorunum aynı
[doublepost=1525770944,1525770709][/doublepost]
Evet whatsap uygulamasini actigimda bildirim sekmesine tıklıyorum titreşimi kapat diyorum buraya kadar hersey normal sonra kendiliginden titreşim açık konumuna geliyor ordada sorunum aynı
Ekran resmini cektim halbuki ışık ve titreşimi kapatmıştım şimdi ise acık konumda

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180508-121343.png
    Screenshot_20180508-121343.png
    95,2 KB · Görüntüleme: 19
Oyla:

haritasikayip

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan Atila
Cihazım
Xioami A1
Konular
0
Xiaomi Mi A1 3 gün önce elime geçti fakat istemediğim sorunlarla karşılaştım. Öncelikle kulaklık girişi sıkıntılı. Kulaklık tam girmiyor gibi tek çizgisi kalınca tıkanıyor. Emin olmak için 3 kulaklık denedik hiçbiri tam girmiyor yuvaya. Acaba zorlasam üstüme kalır mı diye zorlamak istemedim. Ağır çekim modunda kamerada anlık üst kısımda siyah çizikler meydana geliyor. Video performansı 4K çekmez isen çok iğrenç 4K iş görür yine yoksa Full HD felan Yalan. Bu sorunları yaşayan oldu mu? Yardım edebilirseniz çok sevinirim, yoksa geri yollayacağım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
.

hocam video çekimi berbat ne yazık ki. bende de kesik kesik veriyor videoda sesi.

Oyla:

tevatur78

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
xiaomi mi a1
Konular
0
arkadaşlar merhaba
bende yaklaşık 2-3 ay önce Mİ A1 32 gb cihaz aldım ancak aldığım dan beri uygulamalardan bildirim geldiğinde uygulamadaki kaç okunmamış bildirim olduğunu göstermiyor bir türlü çözemedim sorunu. mesela whatsapp ta 15 tane okunmamış mesaj varsa tuş kilidini açınca whatsapp uygulamasının üstünde 15 yazması lazım, yazmıyor ancak uygulamayı açınca tek tek okunmamış mesajlar görünüyor yardımcı olabilirmisiniz ne yapmalıyım

Oyla:

Benzeyf

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Benzeyf
Cihazım
Mi A1
Konular
1
Mi a1 de wifi bağlanamama veya bağlantının kopması sorununu yaşayan var mı? Bağlantı kopuyor tekrar bağlanıyor. Bir süre sonra tekrar kopuyor. Yabancı bir sitede sorunu çözmüşler ancak o işlemleri yapabilecek bilgiye sahip değilim.
Yardımcı olabilecek var mı?
Aşağıdaki linkte çmzüm var.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Kablosuz ağ'dan kopmalar oluyor. Sanırım Mart veya Nisan güncellemesinden beri böyle

Oyla:

hariciyeci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
HARİCİYECİ
Cihazım
Mİ5S-4-128
Konular
1
Evet bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Kablosuz ağ'dan kopmalar oluyor. Sanırım Mart veya Nisan güncellemesinden beri böyle
Nasıl çözüleceğini yabancı bir siteden alarak yukarıda yazdım. Ancak ben de anlamıyorum nasıl yapılacağını. Anlıyorsanız çözümü yukarıda...

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mertino

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Göleci
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
24
Bence bu mi A1 stock yazılımı adam olmayacak gibi geliyor bana benim görüşüm rom yuklemeniz ben şuanda Rr romdayim ve gayet memnunum.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt