Miui 11' de şarj çabuk bitiyor denilmiş ama ben bunun rom ve sürümü ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Ben miui 10' dan direkt olarak miui 11 eu beta(weekly)' ya geçtim. İlk geçişim de 8 saat ekran süresi aldım (Pil tasarrufu modunda) Ardından dirty flash yapıp 9.11.7 sürümünü kurdum, aynı sürümü kullanan diğer cihazlar şarjdan gayet memnun iken bende 6 saati zor görüyordu, 2-3 hafta herhangi bir güncelleme yapmadım çünkü yorumlarda mi 9T' de sorunlar olduğunu okudum. 3 Hafta sonunda 9.12.5 sürümüne geçiş yaptım fakat bunu yaparken öncelikle telefonu %100 şarj ettim (kalibrasyon amaçlı) Dalvik/cache/data/storage kısmını sıfırladım (Yani komple sıfırladım). Ardından magisk kurup, GMS Doze, LKT (Battery Modu) kurup yine pil tasarrufu modunda kullanmaya devam ettim ve bu şekilde 2 gündür kullanıyorum, sonuç mu 8 saatin üzerinde ekran süresi. Ha bugün LKT'nin batarya modundan kaynaklı arayüz geçişlerin de yavaşlık farkettim ve performans moduna geçiş yaptım herhangi bir sıkıntı yok şimdilik ekran süresin de ne gibi bir değişiklik olur bilemiyorum.