Yardım Mi 9t sorunlari

Emregms

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi note 10
Konular
13
Bu cihazı almayı düşünüyorum ama internette birçok kişi cihazda farklı farklı sıkıntılar olduğunu belirtmiş garantisiz almayı düşünüyordum ve biraz çekinmeye başladım kullanan varsa ne kadar süredir kullandığını ve varsa sıkıntılarından bahsedebilirmi

Cemre Hanım

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cemre
Cihazım
xiaomi mi max 3
Konular
10
Bu cihazı almayı düşünüyorum ama internette birçok kişi cihazda farklı farklı sıkıntılar olduğunu belirtmiş garantisiz almayı düşünüyordum ve biraz çekinmeye başladım kullanan varsa ne kadar süredir kullandığını ve varsa sıkıntılarından bahsedebilirmi
Elektronik şans işidir fakat bence 9T pop up kamerasına rağmen cok sağlam bir cihaz. Herhangi bir kronik sorunu yok. Onun haricinde yazılımsal sorun çıkabilir normal güncelleme ile duzeltiyorlar. Son 5 cihazım Xiaomi ve yurt dışı cihazlariydi hepsi de. Hic birinde bir sorun yaşamadım.

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Popup kamerasının mekanizma sesi farklılıkları var kronik bir sorun olarak gördüğüm, tabi bu durumun sorun olma kısmı kişiye göre değişiyor.

Oyla:

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Aslında oldukça iyi bir donanımı var ama yazılım konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Miui 11 de batarya sorunu mevcut ve uzun süredir bir patch yok.

Oyla:

Emregms

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi note 10
Konular
13
Aslında oldukça iyi bir donanımı var ama yazılım konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Miui 11 de batarya sorunu mevcut ve uzun süredir bir patch yok.
MIUI 10 da herhangi bi sıkıntısı yoksa guncellemem

Oyla:

depserado

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tolga
Cihazım
Galaxy S8
Konular
1
bu ayıda sayarsak 3 aydır kullanıyorum. şarj konusunda hiç sıkıntı yaşamadım aşırı kullanmadıkça 2. gün akşama kadar kullandığım oldu. parmak izi okuma sorunları dışında sorunsuz kullandım. fakat 2 gün önce yine parmak izi okuma sorunu yapınca parmağımı okusun diye biraz sert bastım sanırım iç ekranı kırıldı görüntü gitti. üstelik tamperli ekran koruyucuda vardı. kısacası parmak izi okuma sıkıntısı dışında bi sorun yaşamadım.

Oyla:

Emregms

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi note 10
Konular
13
Bide amoled ekranlardaki kronik yanma sorunu bunda olur diye korkuyorum ortalama %50 parlaklıkta her gün saatlerce aynı oyunu oynasam ilerleyen dönemde sıkıntı yaşar mıyım

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Bide amoled ekranlardaki kronik yanma sorunu bunda olur diye korkuyorum ortalama %50 parlaklıkta her gün saatlerce aynı oyunu oynasam ilerleyen dönemde sıkıntı yaşar mıyım

Bu cihaza has bi durum değil hocam, amoled ekran teknolojisinin bi riski diyelim olacak yada olmayacak diye kesin bişey söyleyemeyiz, oyun oynamana gerek kalmadan bildirim çubuğu simgelerinin izi bile kalabilir, ben de zamanında alacağım şeylerde pek çok ihtimal düşünür sorup soruşturur öyle karar verirdim lakin böyle yaparsak çok yaşayacağımızı düşünmüyorum, akışına bıraktım artık :D
Ama şöyle de bi gerçek var, amoled in verdiği seyir keyfini hiç bişey vermiyor yahu, çamur atanlar kullanmamıştır sallıyordur, yanacağını bilsem gene alırdım, o siyahlar beni canevimden vuruyor gözlerim bayram ediyor

Oyla:

Emregms

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi note 10
Konular
13
Bu cihaza has bi durum değil hocam, amoled ekran teknolojisinin bi riski diyelim olacak yada olmayacak diye kesin bişey söyleyemeyiz, oyun oynamana gerek kalmadan bildirim çubuğu simgelerinin izi bile kalabilir, ben de zamanında alacağım şeylerde pek çok ihtimal düşünür sorup soruşturur öyle karar verirdim lakin böyle yaparsak çok yaşayacağımızı düşünmüyorum, akışına bıraktım artık :D
Ama şöyle de bi gerçek var, amoled in verdiği seyir keyfini hiç bişey vermiyor yahu, çamur atanlar kullanmamıştır sallıyordur, yanacağını bilsem gene alırdım, o siyahlar beni canevimden vuruyor gözlerim bayram ediyor
Böyle bi durumla karsilassam kullanımı çok etkiler mi bu yani izler gerçekten orda varmış gibi net mi

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Böyle bi durumla karsilassam kullanımı çok etkiler mi bu yani izler gerçekten orda varmış gibi net mi
Genelde arkaplanı beyaz görüntülerde dikkatli bakarsan görürsün, uygulamalardayken farketmezsin

Oyla:
Üst Alt