- Adım
- mesut
- Cihazım
- Mİ 9T Pro
- Konular
- 618
Fastboot rom İndirme bağlantısı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sn. Hocam,Fastboot ve 11.0.6 için ota linki eklendi
Sn. Hocam,
Unlocked cihazımda 11den güncelleme yaparken hata alıp telefonu kitledim.
Açılıktaki mi ekranında kalıyor, uğraştım ama normal açamadım.
Fastboot linkindeki dosyayı indirip mi flash ile yükleyebilir miyim? Bu şekilde işlem yaparsam bootloader kilidi yine açık kalır mı?
Ayrıca cihazın imei atılmaya ihtiyacı var fakat bir türlü twrp kuramadım, aslında kurdum fakat cihazı twrp menüsünde açamadım. Bu konu ile ilgili desteği nereden alabilirim?
Not: Cihaz yurtdışı kayıtsız, bl kilit açık, imei kapalı durumda.
Tüm soruların cevapları linklerde mevcut lütfen okuyun/inceleyin/izleyin...
Video - Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)
Fastboot rom yüklemelerinde en sağlıklı sonucu alacağınız Mi-Flash versiyonu budur. 64 bit Windows şarttır. PC USB 2.0 portunu kullanın. Win10-Win8-Win8.1 kullanan arkadaşlar kurulum öncesi sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmalıdırlar. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Şarjınız en az %50...forum.miuiturkiye.net
Rehber - BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)
Konu tarafımdan denenmiştir. Şarjınız en az %50 olsun. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Geliştirici seçeneklerini açıp Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Bu işlemde BootLoader kilidi kapanmaz ve İMEİ silinmez. Bu işlem...forum.miuiturkiye.net
Video - Tüm Cihazlar İçin Manuel Twrp Yükleme (Video)
1=İşlemlere başlamadan önce BootLoader (BL) kilidinin açık olması gerekmektedir. 2= Geliştirici seçeneklerini açıp,Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Kurulum Komutları fastboot devices fastboot flash recovery recovery.img Twrp açılınca ilk olarak...forum.miuiturkiye.net
vb meta yükleyin ve üst mesajda verdiğim skyhawk twrp yi kullanın
Uygulama - vbmeta Yükleme Aracı - Tüm Cihazlar
vbmeta YÜKLEMEK ARTIK DAHA KOLAY :) Tüm cihazlar ile uyumludur. Mi 9SE, Mi 9T, Mi 8SE, Note 10 Lite için test edildi. vbmeta nedir, neden yüklenir? Cevap: TWRP'den rom yükleme sonrası Fastboot'a düşerseniz ve TWRP açılmaz ise kurmanız gereken bir imaj dosyası. İNDİRME BAĞLANTISI Yandex Disk...forum.miuiturkiye.net
Sn. Stoya
Sanırım anlatamadım problemi.
İlk olarak telefona imei atarken sistemi bozup fastboot ekranında takılı kaldım, telefon açılmıyor fastboot ekranında kalıyordu. Sorunu mi flash ile rom atarak çözdüm. (Çözüldü - mi9T işletim sistemi silindi fastboot modda takıldı kaldı)
Daha sonra sizin videodaki tarif ile cmd ekranından twrp yükledim fakat ses açma ve güç tuşu kombinasyonu ile twrp menüsüne ulaşamadım. Başka bir videoda gördüğüm yöntemle cmd ekranından komut girerek twrp menüsünü açtım. Sizin gibi recovery yaptığımda ise cihaz yeniden başladı fakat yine tuş kombinasyonu çalışmıyordu. Twrp menüsüne giremiyordum.
Bugün yine aynı yöntemi tekrar deneyecekken güncelleme bildirimi gördüm ve güncellemeyi yaptım. Güncelleme (mıuı 12 sanırım) yaparken cihazın sistem yine gitti. Fakat ilk durumdan farklı olarak şuan normal açılış ekranı geliyor, fastboota da giriyor fakat açılmıyor. Açılıştaki mi ekranında kalıyor.
Sizin videolardaki cihazlar normal çalışan cihazlar, benimki ise mi ekranında kalıyor. İlk başta başıma gelen fastboot ekranında takılı kalmadaki gibi fastboot ekranına girip mi flash ile tekrar çalıştırabilir miyim yoksa cihaz çöp mü oldu?
Fastboot moda alın bakalım PC cihazı görecek mi ? COM olarak mı yoksa telefon olarak mı görecek
Bu şekilde görünüyor şuan.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.