Rom Mi 9T/Redmi K20 Global Kararlı V12.0.3.0.QFJMIXM İndirme Bağlantısı

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Fastboot rom İndirme bağlantısı.

HoScHaKaL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
FuRKaN
Cihazım
iPhone SE-Mi 9T
Konular
2
Fastboot ve 11.0.6 için ota linki eklendi

crossfitter

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
nuh
Cihazım
mi 9t
Meslek
makine mühendisi
Konular
0
Fastboot ve 11.0.6 için ota linki eklendi
Sn. Hocam,

Unlocked cihazımda 11den güncelleme yaparken hata alıp telefonu kitledim.

Açılıktaki mi ekranında kalıyor, uğraştım ama normal açamadım.

Fastboot linkindeki dosyayı indirip mi flash ile yükleyebilir miyim? Bu şekilde işlem yaparsam bootloader kilidi yine açık kalır mı?

Ayrıca cihazın imei atılmaya ihtiyacı var fakat bir türlü twrp kuramadım, aslında kurdum fakat cihazı twrp menüsünde açamadım. Bu konu ile ilgili desteği nereden alabilirim?

Not: Cihaz yurtdışı kayıtsız, bl kilit açık, imei kapalı durumda.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Sn. Hocam,

Unlocked cihazımda 11den güncelleme yaparken hata alıp telefonu kitledim.

Açılıktaki mi ekranında kalıyor, uğraştım ama normal açamadım.

Fastboot linkindeki dosyayı indirip mi flash ile yükleyebilir miyim? Bu şekilde işlem yaparsam bootloader kilidi yine açık kalır mı?

Ayrıca cihazın imei atılmaya ihtiyacı var fakat bir türlü twrp kuramadım, aslında kurdum fakat cihazı twrp menüsünde açamadım. Bu konu ile ilgili desteği nereden alabilirim?

Not: Cihaz yurtdışı kayıtsız, bl kilit açık, imei kapalı durumda.

Tüm soruların cevapları linklerde mevcut lütfen okuyun/inceleyin/izleyin...

crossfitter

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
nuh
Cihazım
mi 9t
Meslek
makine mühendisi
Konular
0
Tüm soruların cevapları linklerde mevcut lütfen okuyun/inceleyin/izleyin...

Sn. Stoya

Videolarınızı youtube'dan izlemiştim. Twrp sizin tarif ile kurmaya çalıştığımda ses açma tuşu kombinasyonu ile açılmıyordu. Cmd ile açma yöntemi ile girmiştim ve söylediklerini uygulamıştım fakat yine cihazı açınca tekrar twrp menüsüne girmiyordu.

Aslında buradaki sıkıntım şuan cihazın açılmaması, mi ekranında kalıyor. Mi flash ile rom yüklemiştim daha önce ancak o zamanki sıkıntı cihazın fastboot ekranında kalmasıydı. Forumda (Çözüldü - mi9T işletim sistemi silindi fastboot modda takıldı kaldı) mi flash ile çözümü uygulamıştım. Güncelleme yapmak istediğimde bu sefer açılıyor fakat mi ekranında kalıyor. Bu durumda mi flash ile güncel romu yükleyebilir miyim diye merak ediyorum.

Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
vb meta yükleyin ve üst mesajda verdiğim skyhawk twrp yi kullanın

crossfitter

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
nuh
Cihazım
mi 9t
Meslek
makine mühendisi
Konular
0
vb meta yükleyin ve üst mesajda verdiğim skyhawk twrp yi kullanın

Sn. Stoya

Sanırım anlatamadım problemi.

İlk olarak telefona imei atarken sistemi bozup fastboot ekranında takılı kaldım, telefon açılmıyor fastboot ekranında kalıyordu. Sorunu mi flash ile rom atarak çözdüm. (Çözüldü - mi9T işletim sistemi silindi fastboot modda takıldı kaldı)

Daha sonra sizin videodaki tarif ile cmd ekranından twrp yükledim fakat ses açma ve güç tuşu kombinasyonu ile twrp menüsüne ulaşamadım. Başka bir videoda gördüğüm yöntemle cmd ekranından komut girerek twrp menüsünü açtım. Sizin gibi recovery yaptığımda ise cihaz yeniden başladı fakat yine tuş kombinasyonu çalışmıyordu. Twrp menüsüne giremiyordum.

Bugün yine aynı yöntemi tekrar deneyecekken güncelleme bildirimi gördüm ve güncellemeyi yaptım. Güncelleme (mıuı 12 sanırım) yaparken cihazın sistem yine gitti. Fakat ilk durumdan farklı olarak şuan normal açılış ekranı geliyor, fastboota da giriyor fakat açılmıyor. Açılıştaki mi ekranında kalıyor.

Sizin videolardaki cihazlar normal çalışan cihazlar, benimki ise mi ekranında kalıyor. İlk başta başıma gelen fastboot ekranında takılı kalmadaki gibi fastboot ekranına girip mi flash ile tekrar çalıştırabilir miyim yoksa cihaz çöp mü oldu?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Sn. Stoya

Sanırım anlatamadım problemi.

İlk olarak telefona imei atarken sistemi bozup fastboot ekranında takılı kaldım, telefon açılmıyor fastboot ekranında kalıyordu. Sorunu mi flash ile rom atarak çözdüm. (Çözüldü - mi9T işletim sistemi silindi fastboot modda takıldı kaldı)

Daha sonra sizin videodaki tarif ile cmd ekranından twrp yükledim fakat ses açma ve güç tuşu kombinasyonu ile twrp menüsüne ulaşamadım. Başka bir videoda gördüğüm yöntemle cmd ekranından komut girerek twrp menüsünü açtım. Sizin gibi recovery yaptığımda ise cihaz yeniden başladı fakat yine tuş kombinasyonu çalışmıyordu. Twrp menüsüne giremiyordum.

Bugün yine aynı yöntemi tekrar deneyecekken güncelleme bildirimi gördüm ve güncellemeyi yaptım. Güncelleme (mıuı 12 sanırım) yaparken cihazın sistem yine gitti. Fakat ilk durumdan farklı olarak şuan normal açılış ekranı geliyor, fastboota da giriyor fakat açılmıyor. Açılıştaki mi ekranında kalıyor.

Sizin videolardaki cihazlar normal çalışan cihazlar, benimki ise mi ekranında kalıyor. İlk başta başıma gelen fastboot ekranında takılı kalmadaki gibi fastboot ekranına girip mi flash ile tekrar çalıştırabilir miyim yoksa cihaz çöp mü oldu?

Fastboot moda alın bakalım PC cihazı görecek mi ? COM olarak mı yoksa telefon olarak mı görecek

crossfitter

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
nuh
Cihazım
mi 9t
Meslek
makine mühendisi
Konular
0
Fastboot moda alın bakalım PC cihazı görecek mi ? COM olarak mı yoksa telefon olarak mı görecek

Bu şekilde görünüyor şuan.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt