Sn. Stoya
Sanırım anlatamadım problemi.
İlk olarak telefona imei atarken sistemi bozup fastboot ekranında takılı kaldım, telefon açılmıyor fastboot ekranında kalıyordu. Sorunu mi flash ile rom atarak çözdüm. (
Çözüldü - mi9T işletim sistemi silindi fastboot modda takıldı kaldı)
Daha sonra sizin videodaki tarif ile cmd ekranından twrp yükledim fakat ses açma ve güç tuşu kombinasyonu ile twrp menüsüne ulaşamadım. Başka bir videoda gördüğüm yöntemle cmd ekranından komut girerek twrp menüsünü açtım. Sizin gibi recovery yaptığımda ise cihaz yeniden başladı fakat yine tuş kombinasyonu çalışmıyordu. Twrp menüsüne giremiyordum.
Bugün yine aynı yöntemi tekrar deneyecekken güncelleme bildirimi gördüm ve güncellemeyi yaptım. Güncelleme (mıuı 12 sanırım) yaparken cihazın sistem yine gitti. Fakat ilk durumdan farklı olarak şuan normal açılış ekranı geliyor, fastboota da giriyor fakat açılmıyor. Açılıştaki mi ekranında kalıyor.
Sizin videolardaki cihazlar normal çalışan cihazlar, benimki ise mi ekranında kalıyor. İlk başta başıma gelen fastboot ekranında takılı kalmadaki gibi fastboot ekranına girip mi flash ile tekrar çalıştırabilir miyim yoksa cihaz çöp mü oldu?