Rom Mi 9T/Redmi K20 Global Kararlı V12.0.3.0.QFJMIXM İndirme Bağlantısı

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
123
evet global 12.0.3.0 durum bu 11.0.5.0 yapacam tekrar rezalet bu ondayken hic degilse 4.5---5 saat gidiyordu l
Hocam güncelleme sonrası hard reset atmanızı tavsiye ederim. Başka sürüm geçişlerinde yapılması gerekir.

bariskaann

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
5
evet global 12.0.3.0 durum bu 11.0.5.0 yapacam tekrar rezalet bu ondayken hic degilse 4.5---5 saat gidiyordu l
12.0.2.0 sürümünü öneririm hocam bu sürümden daha çok pil süresi alırsınız

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Furkan195

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ 9T
Konular
7
MIUI 12 hakkında biraz görüşlerimden bahsetmek istiyorum. MIUI 12 sonrası yazı fontunu beğenmeyen var mı? 11'e göre çok kötü olmuş. Batarya performansı 11'e göre çok daha iyi durumda. Yeni bildirim paneline alışmak biraz zaman alabilir. Sağdan kontrol merkezi, soldan bildirimler açılıyor. Henüz tam alışamadım. Animasyonlarda biraz abartılı olmuş ama beğendim. Kilit ekranının tarih yazan kısmını değiştirmeseler daha iyiymiş. Hiç beğenmedim. Stabillik konusunda 11 ile 12 arasında ben bir fark hissedemedim. Cihaz ikisinde de kasma takılma olmadan çalışıyor. Telefonumda root, twrp vb. işlemler uygulanmamıştır. Güncellemeyi düşünen arkadaşlara ufak tefek bahsetmiş olayım. İyi forumlar.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
123
MIUI 12 hakkında biraz görüşlerimden bahsetmek istiyorum. MIUI 12 sonrası yazı fontunu beğenmeyen var mı? 11'e göre çok kötü olmuş. Batarya performansı 11'e göre çok daha iyi durumda. Yeni bildirim paneline alışmak biraz zaman alabilir. Sağdan kontrol merkezi, soldan bildirimler açılıyor. Henüz tam alışamadım. Animasyonlarda biraz abartılı olmuş ama beğendim. Kilit ekranının tarih yazan kısmını değiştirmeseler daha iyiymiş. Hiç beğenmedim. Stabillik konusunda 11 ile 12 arasında ben bir fark hissedemedim. Cihaz ikisinde de kasma takılma olmadan çalışıyor. Telefonumda root, twrp vb. işlemler uygulanmamıştır. Güncellemeyi düşünen arkadaşlara ufak tefek bahsetmiş olayım. İyi forumlar.
Bildirim paneli eski hali ile kullanılabilir ayarlarda mevcut. Yazı tipi biraz kötü ama gözünüz alışıyor, ben beğendim ancak bazı kullanan kişiler memnun değiller galiba cihaz dan kaynaklı bir sorun tam olarak emin değilim.

Furkan195

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ 9T
Konular
7
Bildirim paneli eski hali ile kullanılabilir ayarlarda mevcut. Yazı tipi biraz kötü ama gözünüz alışıyor, ben beğendim ancak bazı kullanan kişiler memnun değiller galiba cihaz dan kaynaklı bir sorun tam olarak emin değilim.
Zaten ilk başta eski haliyle geliyor bildirim paneli. Yeniliklere ayak uydurmak gerek :)

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
123

HoScHaKaL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
FuRKaN
Cihazım
iPhone SE-Mi 9T
Konular
2
Cihazınız hiç uykuya geçmemeiş daima uyanık kalmış tabi biter piliniz erken
Font olarak bölgeyi hindistan yapıp milan pro fontunu kurabilirsiniz miui 12 ile tanıtılan font ardından cihazı yeniden başlatıp tekrar Türkiye yapın bölgeyi

Slayer54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
XİAOMİ Mİ 9T
Konular
3
Ya arkadaşlar bende mi 9T global 12.0.3.0 QFJMIXM kullanıyordum. ama bu kayan pencereler bir türlü çalışmadı. Mi flash ile 12.0.2.0 a geri döndüm. Yine düzelmedi, sonra ota dan 12.0.3.0 geldi, güncelledim yine düzelmedi. Yani bu lanet olası kayan pencereler bir türlü çalışmıyor. Bunun çözümünü bulan kişiyi alnından öperim.

koulo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali ilker
Cihazım
Mi 9 T
Konular
9
Ya arkadaşlar bende mi 9T global 12.0.3.0 QFJMIXM kullanıyordum. ama bu kayan pencereler bir türlü çalışmadı. Mi flash ile 12.0.2.0 a geri döndüm. Yine düzelmedi, sonra ota dan 12.0.3.0 geldi, güncelledim yine düzelmedi. Yani bu lanet olası kayan pencereler bir türlü çalışmıyor. Bunun çözümünü bulan kişiyi alnından öperim.
İlk once gelistirici seceneklerini ac daha sonra ek ayarlardan gelistirici seceneklerine gir sonra ise en altta miui optimizasyonu var o secenek buyuk ihtimal aktif et birde oyle dene reis sende aktif olmadigindan dolayi calismiyor %100

Üst Alt