Rom Mi 9T/Redmi K20 Global Kararlı V12.0.3.0.QFJMIXM İndirme Bağlantısı

HoScHaKaL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
FuRKaN
Cihazım
iPhone SE-Mi 9T
Konular
2
Hocam miui 12.0.3 tgz romu mi flash ile kurdum clean all da yaptım sadece video müzik fotoğraf arşivi mi geri PC den yükledim ama o romu Allah bildiği gibi yapsın Allah onun canını alsın abi telefonu o şekilde 1 haftaya yakın kullandım telefon alev topuna dönüyor neyse dedim bir süre idare edeyim telefondan 3-4 saat ekran süresi zor aliyorum CPU Z ile baktım telefon bostayken işlemci sürekli 1800 MHz de çalışıyor sarjdayken ısınıyor ama öyle böyle değil sonunda miui 11.5 e geri döndüm su anda telefon kendine geldi kuracak arkadaşlar için söylüyorum 1-2 güncelleme daha gelsin yoksa telefonu pert e çıkarabilir
İlginç yalnız son birkaç gündür wifi ile cihazı kullanırken %20 de tekrar 8 saati görmeye başladım cihaz 10 dan beri telefon üzerinden güncelleniyor hiç sıfırlama yapmadım sadece debloat yapmıştım birde mi güvenlik uygulamasının son sürümünü kurdum apk sitesinden ilginç şekilde video olmadan 8 saat alıyorum daha da ellemem valla :D

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
İlginç yalnız son birkaç gündür wifi ile cihazı kullanırken %20 de tekrar 8 saati görmeye başladım cihaz 10 dan beri telefon üzerinden güncelleniyor hiç sıfırlama yapmadım sadece debloat yapmıştım birde mi güvenlik uygulamasının son sürümünü kurdum apk sitesinden ilginç şekilde video olmadan 8 saat alıyorum daha da ellemem valla :D
belki haklısınızdır ama bende cihaza öyle fazla uygulama yüklemem 90 gb boş yer var telefonda mı bi sorun var diyecegim miui 11 de sorun yok gayet güzel birde temiz kurulum yapıp öyle rom kurdum hani cihaz sorun cıkarmasın diye ama dedigim gibi oldu bende geri döndüm 1-2 sürüm daha beklerim garanti olsun

mmertakk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Son sürüme mi flash ile geçtim herhangi bir takılma söz konusu değil gayet memnunum. Fakat şarj konusunda cihaz beni üzüyor. Gece yatarken %35 ile yatıyorum 8 saatte şarjım %19a düşmüş. Şarjım havaya karışıyor resmen. Neden bu şekilde aynı sorunu yaşayan var mı?

bariskaann

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Son sürüme mi flash ile geçtim herhangi bir takılma söz konusu değil gayet memnunum. Fakat şarj konusunda cihaz beni üzüyor. Gece yatarken %35 ile yatıyorum 8 saatte şarjım %19a düşmüş. Şarjım havaya karışıyor resmen. Neden bu şekilde aynı sorunu yaşayan var mı?
Aod açık mı cihazds

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mmertakk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Bir gece uyumadan kapayın aodyi bir de öyle gözlem yapın önerim. Halen devam ederse clean flash öneririm tekrardan

Tamamdır deneyeceğim

mmertakk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Bir gece uyumadan kapayın aodyi bir de öyle gözlem yapın önerim. Halen devam ederse clean flash öneririm tekrardan

Denedim ve az da olsa etkisi olduğunu söyleyebilirim. Fakat asıl farkı otomatik senkronizasyonu kapattığımda gördüm, %1 veya %2 bir düşüş oldu geceden sabaha.

Üst Alt