Ben taktım %5 civarı şarjı tek azalmıştı. Performans olarak ise bir kayıp görmedim3 ay önce telefondan söktüğüm bataryayı tekrar telefona taksam çalışır mı acaba
Ben de bugün taktım &70 küsürlerdeydi ama arada sırada kapanıp açılıyordu şuan bitirmeye çalışıyorum, bi kalibrasyon lazım herhaldeBen taktım %5 civarı şarjı tek azalmıştı. Performans olarak ise bir kayıp görmedim
Şarj ettikten sonra da telefon kapanıp açılınca dejiyi taktım telefon oyunlarda falan olmuyo ama ana ekranda falan bazen lap diye kapanıp bi süre sonra yeniden açılıyor sebebi ne acaba?Ben de bugün taktım &70 küsürlerdeydi ama arada sırada kapanıp açılıyordu şuan bitirmeye çalışıyorum, bi kalibrasyon lazım herhalde
Bende deji takılıyken orijinal romda bazen restart atıyordu. Custom romlarda ise olmuyordu.Şarj ettikten sonra da telefon kapanıp açılınca dejiyi taktım telefon oyunlarda falan olmuyo ama ana ekranda falan bazen lap diye kapanıp bi süre sonra yeniden açılıyor sebebi ne acaba?
Rom ile alakalı olmadığı bildiğim halde yine bir ihtimal diye düşünerek onu da değiştirdim ama yok, durduk yere restart atıyor cihaz, batarya fark etmeksizin, normalde iki pilinde 3600 /4000 olması gereken değer şuan 3987/4000 görüyor cihaz ikisini de...
hocam aospa kadar kurdum yok fastboot ile temiz kurulum bile yaptım düzelmiyor. Mesela arkalplanda spotfiy youtube falan açıkken atmıyor reset ama duraklatayım hemen atıyor garip yaBende deji takılıyken orijinal romda bazen restart atıyordu. Custom romlarda ise olmuyordu.