Aynen hocam batarya şarjı yoktu normal şarj aleti etmiyordu 1-2 saat beklememe rağmen, powerbank bağlayarak kapalıyken %2 şarj oldu hemen açtım sonra şarja taktım sorun yok kapalıyken sıkıntı sanırım, şu an performans da memnunum bataryadan geçen gönderdiğim 3 ayda eski batarya gibi olmuştu şimdi bakalım ne kadar dayanacak ara ara bilgilendirme yazarım bakalım aynı sorunu yaşayan varsa yol göstermiş olalım.Bende bir kez iade ettim.Yeniside aynısını yapınca telefoncu bataryayı şokladı ve düzelmişti
Hocam ben de deji sipariş ettim bana da sarı bantlı bir batarya geldi hiç takmayayim o zaman.kontrolcunun üstündeki bant da biraz kalkmıştı bu arada yardımcı olursanız sevinirim.iyi forumlar..
Hocam aynı sorunu yaşıyorum eski deji gönderdim sarı bantlı geldi şarj olmuyor açılmıyor cihaz bir kez boş batarya uyarısı verdi açılacakken sonra siyah ekran vay arkadaş elimizdekinden olduk, alternatif marka model kullandığınız varsa bilgilendirirseniz sevinirim hocam.
Yukarda dediğim şekilde aktif mi 9t pro cihazda kullanıyorum şu an sorun yok kullanabilirsiniz bence tabi size kalmış iade de edebilirsiniz, ben de piyasadan galio marka aldım takmadım, deji şu anlık devam ediyorum ilk zamanları zaten 6-7+ saat performans veriyor memnunum şu anlık yine geçen de memnundum ancak 3 ay sonra performans düşüşü olmuştu umarım olmaz tekrardan.Hocam ben de deji sipariş ettim bana da sarı bantlı bir batarya geldi hiç takmayayim o zaman.kontrolcunun üstündeki bant da biraz kalkmıştı bu arada yardımcı olursanız sevinirim.iyi forumlar
Bende de mi9t cihazı var şimdi kararsız kaldım 3 ay sonra tirt olacaksa hiç acmiim arkayı diyorum orijinal bulmaya çalışayım vs.Acaba romdan dolayı da batarya böyle oluyo olabilir mi ben oyun oynayınca 3-3.5 saat ekran süresi aliyorum.Bir de şarjdan çıkarınca 100 den 90 a çok hızlı düşüş oluyo MIUI sürümü de 12.1.4 acaba ondan dolayı mıYukarda dediğim şekilde aktif mi 9t pro cihazda kullanıyorum şu an sorun yok kullanabilirsiniz bence tabi size kalmış iade de edebilirsiniz, ben de piyasadan galio marka aldım takmadım, deji şu anlık devam ediyorum ilk zamanları zaten 6-7+ saat performans veriyor memnunum şu anlık yine geçen de memnundum ancak 3 ay sonra performans düşüşü olmuştu umarım olmaz tekrardan.
Ben letgo dan bir batarya buldum orijinal teknik servis bataryası diye fiyatı da 14$ alsam mı ki acaba ne dersinizben de Mi 9T telefonumun bataryasını Deji ile değiştirmiştim. bir bilgi vereyim; Deji telefonun ağırlığını 20 gram arttırıyor.
Mi9 t pro da çalışıyor mu bir çok kişi çalışmadığını söylemişYukarda dediğim şekilde aktif mi 9t pro cihazda kullanıyorum şu an sorun yok kullanabilirsiniz bence tabi size kalmış iade de edebilirsiniz, ben de piyasadan galio marka aldım takmadım, deji şu anlık devam ediyorum ilk zamanları zaten 6-7+ saat performans veriyor memnunum şu anlık yine geçen de memnundum ancak 3 ay sonra performans düşüşü olmuştu umarım olmaz tekrardan.