Valla hocam ben de birçok şeyinden soğudum telefonun. Özellikle iğrenç ram yönetiminden ve bildirim sıkıntısından. 6 gb ama 3 gb gibi çalışıyor saçma sapan. Şansa deji batarya düzgün çıktı da idare edebiliyorum. Gerçi idare etmeyip napacam, telefon fiyatları uçmuş alamıyoruz..Yok mu orjinal batarya alıcağımız bir yer ? Cidden telefondan memnunum ama durum böyle olunca soğuyorum.
hocam merhaba. EU Rom A10 12.0.6 bu sürümü mü kurmuştunuz acaba?Deji bataryanın 1 ay sonundaki performansı. Bu arada dün A10 eu stabili kurdum (birkaç rom deneyip yine buna döndüm) alınan sürede yeni kurulu romun da etkisi vardır sanırım.
kullandığını bir tema mı var yoksa farklı bir rom oldugu icin mi gostergeler boyle? hosuma gitti de o yuzden sordumGece 9 dan resimde ki saate kadar aktif olarak Wifi full açık wp ve youtube kullandım sonuç bu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Önceki nasıldı hocam memnun muydunuz?Bende garantiden değişim aldım. Yeni batarya tasarımı daha farklı ve sarı bantlıydı. Şarjı tam bitirip şarj edeyim dedim ama şarj olmadı. Sanırım yeni üretimler mi 9t pro ile uyumlu olmayabilir. Başka deneyimleyen oldumu acaba uyumlu değilse yapacak birşey yok ama bozuksa mecburen tekrar yollayayım.
Siyah olan düzgün çalışıyordu ama bana geldiğinde ful bitmiş haldeydi. Yaklaşık 30dk şarjda kaldıktan sonra telefon açılmıştı. Yani eski üretim ve çok beklemiş bir bataryaydı. 3 ay gibi bir sürede yarı yarıya performans kaybetti. Sonra garantiye yolladım ve sarı bantlı yeni üretim gönderdiler. Buda sıkıntısız uydu ama şarj olmuyordu. Bataryalar normalde bütün değerleri ve soket yapısı birebir aynı uyumsuz olması için bir sebep yok ama içine koydukları kontrolcüyle bu durumu engellemişler artık sanırımÖnceki nasıldı hocam memnun muydunuz?
Birde adamlar özellikle belirtmiş uyumlu olmadığını.
Şu cihaza yazık, doğru dürüst bir batarya bulamadıkSiyah olan düzgün çalışıyordu ama bana geldiğinde ful bitmiş haldeydi. Yaklaşık 30dk şarjda kaldıktan sonra telefon açılmıştı. Yani eski üretim ve çok beklemiş bir bataryaydı. 3 ay gibi bir sürede yarı yarıya performans kaybetti. Sonra garantiye yolladım ve sarı bantlı yeni üretim gönderdiler. Buda sıkıntısız uydu ama şarj olmuyordu. Bataryalar normalde bütün değerleri ve soket yapısı birebir aynı uyumsuz olması için bir sebep yok ama içine koydukları kontrolcüyle bu durumu engellemişler artık sanırım