Efet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkisi de telefonda yüklü
Evet ikisi de telefonda yüklüRom dosyasından sonra magisk dosyasını flashladınızmı hocam ?
AçılıyorWipe kısmını kesinlikle ellemeyin.Reboot butonunu tıklayıp cihazın açılıp açılmadığını kontrol edin.
Evet ikisi de telefonda yüklü
Açılıyor
Yine aynı resimdeki gibi
Şimdi güncellemeyi otomatik olarak indiriyorum yeniden başlayınca çıkan menünün resmini atarım size. Tekrar çökmesine istemiyorumBir yerde eksiklik var hocam.Şuan mevcut attığınız resimdeki menüden yeniden güncelleme deneyebilirmisiniz.Otomatik olarak kurulmalı rom cihaza stock recocery yüklü çünkü.
Şimdi güncellemeyi otomatik olarak indiriyorum yeniden başlayınca çıkan menünün resmini atarım size. Tekrar çökmesine istemiyorum
Şuan herşey yolunda gözüküyor hocam.Şimdi güncellemeyi otomatik olarak indiriyorum yeniden başlayınca çıkan menünün resmini atarım size. Tekrar çökmesine istemiyorum
Çok teşekkür ederim hocam güncelleme tamamlandı. Sanırım ikinci kez program atınca düzeltmişler.Bir yerde eksiklik var hocam.Şuan mevcut attığınız resimdeki menüden yeniden güncelleme deneyebilirmisiniz.Otomatik olarak kurulmalı rom cihaza stock recocery yüklü çünkü.
Evet yüklendi. İlginiz için çok teşekkür ederimŞuan herşey yolunda gözüküyor hocam.
Güle güle kullanın hocam.Çok teşekkür ederim hocam güncelleme tamamlandı. Sanırım ikinci kez program atınca düzeltmişler.