Çözüldü Mi 9t 128gb MIUI güncelleme sorunu

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

eklicektim unutmuşum.stoya hocam hızır acil gibisin

Cihazın ana rom konusu burası buradan RECOVERY dosyasını indirip twrp üzerinden yükleyeceksiniz ama rom kurulum bitimi reboor-sistem demeden tekrar twrp ana ekrana gelip magisk(root) yükleyin aksi halde twrp silinir.

waycell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
waycell
Cihazım
mi9t
Konular
0
Cihazın ana rom konusu burası buradan RECOVERY dosyasını indirip twrp üzerinden yükleyeceksiniz ama rom kurulum bitimi reboor-sistem demeden tekrar twrp ana ekrana gelip magisk(root) yükleyin aksi halde twrp silinir.

stoya hocam benim telefonumda belirttiğin konu başlığındaki twrp ekranı çıkmıyor. wipe data ve reboot çıkıyor. wipe data dediğim zaman resimde attığım ekran geliyor. ordan sonra kara delik hocam. wipe all data dediğim zaman herşeyim gider. telefonum resmi garantili. acaba ben biraz beklesem kendi otomatik gelir mi? diğer güncellemeleri öyle almıştım.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

stoya hocam benim telefonumda belirttiğin konu başlığındaki twrp ekranı çıkmıyor. wipe data ve reboot çıkıyor. wipe data dediğim zaman resimde attığım ekran geliyor. ordan sonra kara delik hocam. wipe all data dediğim zaman herşeyim gider. telefonum resmi garantili. acaba ben biraz beklesem kendi otomatik gelir mi? diğer güncellemeleri öyle almıştım.

Aynen öyle yapın...

waycell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
waycell
Cihazım
mi9t
Konular
0
Aynen öyle yapın...

tekrardan geldi güncelleştirme. sorunsuz bir şekilde kurabildim bu sefer. konuyu takip eden arkadaşlara yardımcı olması açısından paylaşıyorum. bu güncelleştirme ile yeni bir özellik geldi mi acaba onu çözemedim?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

tekrardan geldi güncelleştirme. sorunsuz bir şekilde kurabildim bu sefer. konuyu takip eden arkadaşlara yardımcı olması açısından paylaşıyorum. bu güncelleştirme ile yeni bir özellik geldi mi acaba onu çözemedim?

570 MB olan güncelleme de yeni özellik olmaz. Güvenlik ve hata güncellemesidir.

Özellik güncellemeleri GB olarak gelir...

CteXIII

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi 9t
Konular
2
Bu 11.0.5 ile animasyonlardaki takılmalar cozuldumu acaba?

waycell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
waycell
Cihazım
mi9t
Konular
0
Bu 11.0.5 ile animasyonlardaki takılmalar cozuldumu acaba?
çözülmedi. aksine benimki daha çok yapmaya başladı o takılmaları. belki her telefonda aynı değildir onu bilemem. ama bildiğim şey xiaomi iyi fiyata çok kaliteli telefonlar üretiyor.yazılımıda özellikler açısından iyi. ancak bu stabilizasyon sorunları beni bezdirdi. örneğin 5-6 tane always on display güncellemesi geldi, hala problem var.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
çözülmedi. aksine benimki daha çok yapmaya başladı o takılmaları. belki her telefonda aynı değildir onu bilemem. ama bildiğim şey xiaomi iyi fiyata çok kaliteli telefonlar üretiyor.yazılımıda özellikler açısından iyi. ancak bu stabilizasyon sorunları beni bezdirdi. örneğin 5-6 tane always on display güncellemesi geldi, hala problem var.

Bu nedenle garantisiz alıp,custom rom kurup keyfinize bakacaksınız....

CteXIII

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi 9t
Konular
2

Benim ilk Xiaomi telefonum bu Mi9t ve gercekten cok memnunum. 5 aydan beri kullanıyorum ve cok alıstım,ozellikle telefonun ayarlar olsun notifikasyonlar olsun menusu cok detaylı ve sahane. Bende AOD den pek memnun degildim ama son gelen update ler ile AOD da gozukmeyen programların notifikasyonları artık gozukmege basladıgına cok sevindim. Ben careyi Poco Launcher kullanmakta buldum suan telefon tekrar UI olarak bayagı hızlı. Sizde oyle yapınız.

Pil olayına gelince evet Android 9 Miui 10 surumu en iyi pil performansını veriyordu bana gore ama Android 10 Miui 11.0.5 ile arasında cok fazla bir fark yok,1 veya 2 saat daha az performanslı diyebilirim.Android 10 un getirdi kucuk ama kullanıslı ozellikler icin degdi diye dusunuyorum. Insallah Miui 12 ile tekrar Miui 10 performansına donebiliriz.

Duayen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
Merhaba konuyu baştan sona okudum, cihazım Mi9 t 128 gb global, cihazım imei repair işlemli bu son güncellemeyi ota üzerinden kurmak istedim (Kararlı 11.0.5.0) dosyayı indirdi kurma aşamasında %20 de kaldı twrp ekranına attı fakat twrp de açılmadı yüklemeye çalışırken en son telefon tekrar açıldı ve sürüm eski olandı (11.0.3.0), twrp açtığımda stock recovery olduğunu gördüm tekrar twrp yüklemek istedim forumda okuyarak yapmak isterken twrp de sorun çıktı ve en son cihaz brick oldu bunun üzerine mi flash ile Global 11.0.5.0 fastboot sürümü flasladım daha sonra twrp kurdum ve en son olarak magisk kurdum şu an hiç bir sorun kalmadı bunları forum sayesinde yaptım ve gerçekten çok faydalı bir forum ilgililere teşekkür ederim.
Şimdi sormak istediğim şey bir dahaki güncelleme geldiğinde ota üzerinden yapmak istediğimde aynı şeylerle karşılaşacakmıyım, yoksa hiç uğraşmadan yeni güncellemeleri twrp üzerindenmi yapmalıyım cevaplar için teşekkür ederim.

Üst Alt