- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Merhaba konuyu baştan sona okudum, cihazım Mi9 t 128 gb global, cihazım imei repair işlemli bu son güncellemeyi ota üzerinden kurmak istedim (Kararlı 11.0.5.0) dosyayı indirdi kurma aşamasında %20 de kaldı twrp ekranına attı fakat twrp de açılmadı yüklemeye çalışırken en son telefon tekrar açıldı ve sürüm eski olandı (11.0.3.0), twrp açtığımda stock recovery olduğunu gördüm tekrar twrp yüklemek istedim forumda okuyarak yapmak isterken twrp de sorun çıktı ve en son cihaz brick oldu bunun üzerine mi flash ile Global 11.0.5.0 fastboot sürümü flasladım daha sonra twrp kurdum ve en son olarak magisk kurdum şu an hiç bir sorun kalmadı bunları forum sayesinde yaptım ve gerçekten çok faydalı bir forum ilgililere teşekkür ederim.
Şimdi sormak istediğim şey bir dahaki güncelleme geldiğinde ota üzerinden yapmak istediğimde aynı şeylerle karşılaşacakmıyım, yoksa hiç uğraşmadan yeni güncellemeleri twrp üzerindenmi yapmalıyım cevaplar için teşekkür ederim.
Twrp varsa OTA güncellemesi olmaz/yapamazsınız....
Recovery rom dosyasını (2.2GB olur genelde) indirip linkte anlatılan yöntem ile kurabilirsiniz. Rom kurulumu bittiğinde twrp den cikmadan ana ekrana gelip magisk (root) yükleyin ki twrp silinmesin....
Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme
Arkadaşlar hangi romda olursak olalım (Beta veya Stabil) o roma ait ZİP/RECOVERY rom dosyasını indiriyoruz ve hiç bir veri kaybı olmadan yeni güncel roma/sürüme geçiş yapıyoruz. Her ihtimale karşı PC'ye,Flash diske , resim,müzik,video vs yedek alın ne olur ne olmaz... Yapacağınız bu işlemlerde...