Diğer Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Yok hocam yıllardır bir çok marka ve Xiaomi telefon kullandım benim için önemli olan tek şey "Çok yoğun günde bile şarja takmadan günü kurtarması" Ekran süresi önemli değil.
Örnek vereyim
Mesela bazı günlerde 4-5 saat arası telefon görüşmesi yapıyorum ve 4 saat ekran süresi alıyorum, gün geliyor bugün verdiğim ss de görüldüğü gibi telefon görüşmesi yapmıyorum Youtube takılıyorum 2 katından fazla ekran süresi alıyorum.
Sonuç olarak ekran süresi benim için önemli değil ;)
Hocam şöyle bir 10 sayfa geriye gidin Miui 11'de herkes video izleyerek aldığı ekran sürelerini atmış bu gayet iyi anlaşılıyor. Nerede Miui 10'daki gibi oyun oynayarak güzel ekran süreleri almak artık.. Miui 11'de 4 saat Youtube izleyerek %50'ye gelip kendimizi tatmin ederiz artık. Miui 10'dayken
Bir gün herkes Android 9'a dönecek giggle~~ Aynı ayar kaçmalarından ben de muzdariptim. Döndüm Stock Globale, şu an çok memnunum. 2 haftadır benle kendisi ve eski günlerimizdeki gibiyiz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Dün %100 şarjdan çıkarıp 5 buçuk saat oyun oynadım ve kalan zamanlarda sosyal medyada gezindim. 5 buçuk saatle harika bence kesintisiz 2 farklı oyun oynadım, MLBB ile CoD. Tüm Android 10 romları 5 saat oyun ile fişi çekiyordu, Android 9 gayet iyi bence bu konuda.

Buyrun eski mesajlarımdaki ekran sürelerimden işin doğruluğunu görebilirsiniz hocam. Malesef ki Rezil Miui 11..

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam şöyle bir 10 sayfa geriye gidin Miui 11'de herkes video izleyerek aldığı ekran sürelerini atmış bu gayet iyi anlaşılıyor. Nerede Miui 10'daki gibi oyun oynayarak güzel ekran süreleri almak artık.. Miui 11'de 4 saat Youtube izleyerek %50'ye gelip kendimizi tatmin ederiz artık. Miui 10'dayken

Buyrun eski mesajlarımdaki ekran sürelerimden işin doğruluğunu görebilirsiniz hocam. Malesef ki Rezil Miui 11..
Hocam Ekran süresine takılmıyorum ki ben ;) Ama dediğiniz gibi Miui 10, performans ve stabil açısından çok daha iyiydi 8=)

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzel rom bekleme süresi iyi miumix mi room 'dan geçmiştim bir aydır kullanıyorum akıllı ağ olsa süper olurdu tabi 2 g yap 4 yap uğraştırıyor. On kamera çok iyi geldi bu romda bana

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5

güzel rom bekleme süresi iyi miumix mi room 'dan geçmiştim bir aydır kullanıyorum akıllı ağ olsa süper olurdu tabi 2 g yap 4 yap uğraştırıyor. On kamera çok iyi geldi bu romda bana
Çok kötü bu ne

Miroom 11.0.8.0
Kurulalı 5 gün oluyor sistem anca oturmaya başlandı ufak çaplı debloat yaptım 290 kusur uygulamadan 265 e indirdim fazla etkisi olmayan birsey bu neyse belkide cihaz oruca niyetli bugün :D

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
30
Çok kötü bu ne

Miroom 11.0.8.0
Kurulalı 5 gün oluyor sistem anca oturmaya başlandı ufak çaplı debloat yaptım 290 kusur uygulamadan 265 e indirdim fazla etkisi olmayan birsey bu neyse belkide cihaz oruca niyetli bugün :D
Hahahahah hocam bu işin sırrını istiyorum çok ciddi bir rakam

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
Çok kötü bu ne

Miroom 11.0.8.0
Hocam nasıl aldınız sır ney lütfen bu roma geçeyim hemen ne ettiniz oyle

Sefa5161

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
İphone 7 plus
Meslek
Photography
Konular
8
Çok kötü bu ne

Miroom 11.0.8.0
bende kullanıyorum miromun bu sürümünü candy 6.1 kurdum batarya daha bi oturdu gibi kendi kerneliyle karışık oynamada içinde oyun oynamada var 8 saat süre almıştım candyle test edicem bakalm ne çıkıcak

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
30
bende kullanıyorum miromun bu sürümünü candy 6.1 kurdum batarya daha bi oturdu gibi kendi kerneliyle karışık oynamada içinde oyun oynamada var 8 saat süre almıştım candyle test edicem bakalm ne çıkıcak
Bende şuan miuimix special versiyonu ve kernelin 6.1 sürümünü kurdum şuan 3 saat 10 dk aldım oyun film vs ve %70

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Hocam nasıl aldınız sır ney lütfen bu roma geçeyim hemen ne ettiniz oyle
En düşük parlaklıkta her şey kapalı bir şekilde sadece indirilmiş filmi izlemeye bile 10 saat zor alınır ama. Muhtemelen kullanan arkadaş kernel ile birlikte cpu ve gpu ayarlarını en düşük frekansa çekip sadece şov yapmalık bir ekran süresi almak istemiş olabilir. Günlük kullanımı asla yansıtmayan bir süre bu. Ayrıca belki montaj da olabilir hepimizin evde olup canımızın sıkıldığı bu günlerde birileri bir şeylerle uğraşmak istemiş olabilir haha--

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
30
En düşük parlaklıkta her şey kapalı bir şekilde sadece indirilmiş filmi izlemeye bile 10 saat zor alınır ama. Muhtemelen kullanan arkadaş kernel ile birlikte cpu ve gpu ayarlarını en düşük frekansa çekip sadece şov yapmalık bir ekran süresi almak istemiş olabilir. Günlük kullanımı asla yansıtmayan bir süre bu. Ayrıca belki montaj da olabilir hepimizin evde olup canımızın sıkıldığı bu günlerde birileri bir şeylerle uğraşmak istemiş olabilir haha--
Hocam %50 de olmasına rağmen 10 saati gerçekten alabildiyse bu başarıdır ama dediğin gibi montaj da olabilir

Üst Alt