- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi 9T Pro 128GB
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 11
Hocam şöyle bir 10 sayfa geriye gidin Miui 11'de herkes video izleyerek aldığı ekran sürelerini atmış bu gayet iyi anlaşılıyor. Nerede Miui 10'daki gibi oyun oynayarak güzel ekran süreleri almak artık.. Miui 11'de 4 saat Youtube izleyerek %50'ye gelip kendimizi tatmin ederiz artık. Miui 10'daykenYok hocam yıllardır bir çok marka ve Xiaomi telefon kullandım benim için önemli olan tek şey "Çok yoğun günde bile şarja takmadan günü kurtarması" Ekran süresi önemli değil.
Örnek vereyim
Mesela bazı günlerde 4-5 saat arası telefon görüşmesi yapıyorum ve 4 saat ekran süresi alıyorum, gün geliyor bugün verdiğim ss de görüldüğü gibi telefon görüşmesi yapmıyorum Youtube takılıyorum 2 katından fazla ekran süresi alıyorum.
Sonuç olarak ekran süresi benim için önemli değil
Bir gün herkes Android 9'a dönecek Aynı ayar kaçmalarından ben de muzdariptim. Döndüm Stock Globale, şu an çok memnunum. 2 haftadır benle kendisi ve eski günlerimizdeki gibiyiz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dün %100 şarjdan çıkarıp 5 buçuk saat oyun oynadım ve kalan zamanlarda sosyal medyada gezindim. 5 buçuk saatle harika bence kesintisiz 2 farklı oyun oynadım, MLBB ile CoD. Tüm Android 10 romları 5 saat oyun ile fişi çekiyordu, Android 9 gayet iyi bence bu konuda.
Buyrun eski mesajlarımdaki ekran sürelerimden işin doğruluğunu görebilirsiniz hocam. Malesef ki Rezil Miui 11..