Diğer Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
4
Çok kötü bu ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miroom 11.0.8.0
Kurulalı 5 gün oluyor sistem anca oturmaya başlandı ufak çaplı debloat yaptım 290 kusur uygulamadan 265 e indirdim fazla etkisi olmayan birsey bu neyse belkide cihaz oruca niyetli bugün :D
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekran süresi 10 saat şarjdan çıktığı süre 13 saat be mübarek WC ye de mi gitmedin ?

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Hocam %50 de olmasına rağmen 10 saati gerçekten alabildiyse bu başarıdır ama dediğin gibi montaj da olabilir
Dün yüklediğim Miui 11.0.5.0 EEA nedense şarj süresinde Miui 11 custom romları arasında hiç RASTLAMADIĞIM bir başarıya sahip oldu. Bugün şarjım %5'e düştüğünde ekran süresine baktım 9 saat 57 dakika olmuştu. İçinde 2 saatlik Mobile Legends oyunu da dahil. Şaşırdım ilginç bir süreydi, benim oyunsuz en fazla alabildiğim 7 saat civarındaydı Miui 11 ile.

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
30
Hocam şu special edition u deniyorum ve %5 e ulaştığında sonucu ne olacak bunu göreceğim ve tatmin etmezse bende bu sürümü kuracağım

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
En düşük parlaklıkta her şey kapalı bir şekilde sadece indirilmiş filmi izlemeye bile 10 saat zor alınır ama. Muhtemelen kullanan arkadaş kernel ile birlikte cpu ve gpu ayarlarını en düşük frekansa çekip sadece şov yapmalık bir ekran süresi almak istemiş olabilir. Günlük kullanımı asla yansıtmayan bir süre bu. Ayrıca belki montaj da olabilir hepimizin evde olup canımızın sıkıldığı bu günlerde birileri bir şeylerle uğraşmak istemiş olabilir haha--
Kernel kullanmam bunun için candy kernel konusuna yazdığım yoruma bakabilirsiniz kendi yaptığım bı debloat sonucu böyle bı sonuç alıyorum amacım şov değil ki kendime ait romlarimda var sadece şarj ederken hep aynı saatlerde şarj etmem döngü ezberini bozarım cihazın birde bir çok MIUI uygulamasını devre dışı bırakır silerim

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Kernel kullanmam bunun için candy kernel konusuna yazdığım yoruma bakabilirsiniz kendi yaptığım bı debloat sonucu böyle bı sonuç alıyorum amacım şov değil ki kendime ait romlarimda var sadece şarj ederken hep aynı saatlerde şarj etmem döngü ezberini bozarım cihazın birde bir çok MIUI uygulamasını devre dışı bırakır silerim
Biliyorum hocam sizi, şov dediğim de kötü anlaşılmasın bu cihaz için %50 şarja 10 saat cidden bir şovdur, bir güç gösterisidir. Hangi miui uygulamalarını devre dışı bıraktınız biraz ayrıntılı paylaşırsanız yaptığınız ayarları en azından biz kullanıcıların işine gelir.

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
MIUI mix dediğiniz rom eu romun aynısıdır birkaç uygulama silip verdikleri bı rom en son çare kernel atmışlar ama o kernelle alakalı bazı sorunlar olabiliyor

Biliyorum hocam sizi, şov dediğim de kötü anlaşılmasın bu cihaz için %50 şarja 10 saat cidden bir şovdur, bir güç gösterisidir. Hangi miui uygulamalarını devre dışı bıraktınız biraz ayrıntılı paylaşırsanız yaptığınız ayarları en azından biz kullanıcıların işine gelir.
15 uygulama bana ait 250 uygulamaya indiriyorum birçok MIUI den arindiriyorum romu elimde debloat mevcut sadece twrpden flashliyorsun normalde 220 lere indiriyorum ama başkalarında istiyor diye bulut gibi bazı insanlara gerekli şeyleri sildirtmiyorum normalde ben mi bulut dahi kullanmam tarayıcı sağlık vb siliyorum

Ekran süresi 10 saat şarjdan çıktığı süre 13 saat be mübarek WC ye de mi gitmedin ?
Hocam bişey yiyip icmedikki oruçluyken niye gidek :):) yabancı diziye sardım 9 saat o sürdü diğer 1 saattede pubg YouTube falan vardı tabi sonrasında pubg ile iyice erittim şarjı 13 buçuk saat gibi bitti oynamasam rekoru zorlardim

Son düzenleme:

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
MIUI mix dediğiniz rom eu romun aynısıdır birkaç uygulama silip verdikleri bı rom en son çare kernel atmışlar ama o kernelle alakalı bazı sorunlar olabiliyor

15 uygulama bana ait 250 uygulamaya indiriyorum birçok MIUI den arindiriyorum romu elimde debloat mevcut sadece twrpden flashliyorsun normalde 220 lere indiriyorum ama başkalarında istiyor diye bulut gibi bazı insanlara gerekli şeyleri sildirtmiyorum normalde ben mi bulut dahi kullanmam tarayıcı sağlık vb siliyorum

Hocam bişey yiyip icmedikki oruçluyken niye gidek :):) yabancı diziye sardım 9 saat o sürdü diğer 1 saattede pubg YouTube falan vardı tabi sonrasında pubg ile iyice erittim şarjı 13 buçuk saat gibi bitti oynamasam rekoru zorlardim
Miui tabanlı ama oldukça boş bir rom yapıyorsunuz yani beni anladığım. Bunu da debloat dediğiniz düzenlemiş sistem dosyası ile sağlıyorsunuz .

Eğer doğru anladıysam benimle bu dosyayı paylaşır mısınız.
test etmek istiyorum. (Amacım ekran süresinin 20saat olması değil tabi de. Bomboş bir rom elde etmek istiyorum.)

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6

Paylaşırsan bende denemek isterim hocam.

maverick34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
8=)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-20-18-13-57-204_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-04-20-18-13-57-204_com.miui.securitycenter.jpg
    123,9 KB · Görüntüleme: 36

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Burada paylaşmak riskli olabilir ama neyse vereyim çoğu romda işe yaramıyor ama ortalama 20 30 arası uygulamayı siliyor mi tarayıcı mi sağlık gibi buluta falan dokunmuyor tabi elimde bulutu silende var fakat isteyen olursa kullaniyordur diye kaldırdım onları twrpden flashliyorsunuz mounttan system ide seçerek tabiki wipe cache yapmaya gerek yok dosya fellzmod rumuzlu yabancı bı yazılımcı arkadaşa ait poco F1 cihazı için yapmıştı elimden geldiğinde k20 pro ya uyarlamaya calsitim bir çok romda denemek gerekiyor daha etkili olması için suanlik en iyi etki ettiği romlar masik x ve miroom

Ekli dosyalar

• AntBloatware-v5.2(yeni).zip
    1.004,4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Üst Alt