Diğer Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Burada paylaşmak riskli olabilir ama neyse vereyim çoğu romda işe yaramıyor ama ortalama 20 30 arası uygulamayı siliyor mi tarayıcı mi sağlık gibi buluta falan dokunmuyor tabi elimde bulutu silende var fakat isteyen olursa kullaniyordur diye kaldırdım onları twrpden flashliyorsunuz mounttan system ide seçerek tabiki wipe cache yapmaya gerek yok
Burda paylaşmak neden riskli olsun ki. Ben paylaştığınız dosyada aykırı bir şey göremiyorum.

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Burada paylaşmak riskli olabilir ama neyse vereyim çoğu romda işe yaramıyor ama ortalama 20 30 arası uygulamayı siliyor mi tarayıcı mi sağlık gibi buluta falan dokunmuyor tabi elimde bulutu silende var fakat isteyen olursa kullaniyordur diye kaldırdım onları twrpden flashliyorsunuz mounttan system ide seçerek tabiki wipe cache yapmaya gerek yok
Sen hangi romu kullanıyosun hocam?

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Burda paylaşmak neden riskli olsun ki. Ben paylaştığınız dosyada aykırı bir şey göremiyorum.
Hocam daha önce birine verdim nasıl yaptı bilmiyorum 4 romda denedim bootlop edemedim bootlop oldu dedi arkasina aynı romu flashlamasini söyledim düzeldi sonra bida atmis tarayıcı silindi diye küfür yedim :D listeyi yazmadığımi soyledim ısrarla istedi verdim kabahatli oldum APK olarak kurmasını söyledim engelledi

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam daha önce birine verdim nasıl yaptı bilmiyorum 4 romda denedim bootlop edemedim bootlop oldu dedi arkasina aynı romu flashlamasini söyledim düzeldi sonra bida atmis tarayıcı silindi diye küfür yedim :D listeyi yazmadığımi soyledim ısrarla istedi verdim kabahatli oldum APK olarak kurmasını söyledim engelledi
Başına uyarı yazarsınız hocam. Gerisi kullanıcı da.

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Başına uyarı yazarsınız hocam. Gerisi kullanıcı da.
Çoğu romda boş geçiyor zaten hocam malum her romun dosya konumları aynı değil masik üzerinde uğraştım buna yani miroom dada ise yarıyor eu tabanlilarin uygulama konumları farklı konumları tektek eklemem gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen hangi romu kullanıyosun hocam?
Miroom 11.0.8. hocam

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Çoğu romda boş geçiyor zaten hocam malum her romun dosya konumları aynı değil masik üzerinde uğraştım buna yani miroom dada ise yarıyor eu tabanlilarin uygulama konumları farklı konumları tektek eklemem gerekiyor

Miroom 11.0.8. hocam
Bir nevi buradaki uygulamalelarin twrp hali gibi düşünebiliriz.

Sefa5161

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
İphone 7 plus
Meslek
Photography
Konular
8

Miroom 11.0.8. hocam
Hocam bende miroom 11.0.8 deyim en boş hata vermeyen dosyasını atabilir misiniz bende kullanmak istiyorum

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Bir nevi buradaki uygulamalelarin twrp hali gibi düşünebiliriz.

Aynen hocam burdan fazlasida vardı içinde gereklileri temizledim yalnız PC den yapılan işlem uygulamayı cihazda gene saklıyor bu tamamen siliyor

Hocam bende miroom 11.0.8 deyim en boş hata vermeyen dosyasını atabilir misiniz bende kullanmak istiyorum
En iyisi bu hocam içine 4 5 tane daha eklemek gerekiyor ama basım ağrıyor ugrasamadim daha fazla :)

Ekli dosyalar

• AntBloatware-v5.2(yeni).zip
    1.004,4 KB · Görüntüleme: 22

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Aynen hocam burdan fazlasida vardı içinde gereklileri temizledim yalnız PC den yapılan işlem uygulamayı cihazda gene saklıyor bu tamamen siliyor
Aslinda debload listesi hangi uygulamalar olduğu yazsa flaslayacaklar için daha iyi olur. Kullanici neyi kaldırdığını bilir.

Sefa5161

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
İphone 7 plus
Meslek
Photography
Konular
8

En iyisi bu hocam içine 4 5 tane daha eklemek gerekiyor ama basım ağrıyor ugrasamadim daha fazla :)
Buna twrpden nasl bi komut vericez

Üst Alt