Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu aldığımdan beri 10 saatin aşağısına düştüğümü görmedim. Pubg oynamadan sosyal medya, video izleme ile ortalama 15 saat alıyorum. Pubg oynayınca 10 saat civarına düştüğünü gördüm. Siz bir de hiçbir şey yapmadan 6-7 saat alıyorum yazmışsınız çok garip :/
Telefonu aldığımdan beri 10 saatin aşağısına düştüğümü görmedim. Pubg oynamadan sosyal medya, video izleme ile ortalama 15 saat alıyorum. Pubg oynayınca 10 saat civarına düştüğünü gördüm. Siz bir de hiçbir şey yapmadan 6-7 saat alıyorum yazmışsınız çok garip :/
bende 2 tane mi 9 se var ikiside ayni sureleri aliyor. 15saat, 7saat gibi degerler alinmadi bu zamana kadar. redmi 5 plusdan sonra aldigim en kotu ekran surelerini aliyorum.
Şuan 85 şarjda 2 saat olmuş. Tekrar şarja takmadan önce bir daha ss atarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefonun şarjını bitmesini beklemeden %8 civarındayken şarja takıyorum. Sarjdayken telefonu kullanmıyorum. Bu şekilde şarjdan baya memnunum. 15 değil 19 saat aldığım bile oldu fakat geceye denk gelmişti yatıyordum yani kullanmıyordum