Bu full wifi ile aldığınız süre mi ?Hocam ben 7-8 saati kücümsemiyorum da yani su an crdroid romdayım daha önceden globalde arka planda calisan sacma uygulamalar yuzunden bu kadar saat aliyordur diye dusunmustum ancak crdroid'de hic oyle uygulamalar yok, gapps de pico hatta kernel bile farkli olmasina ragmen neden ayni sure anlamadim onun icin sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da anlık pil kullanımı ssi ve hic pil tasarufu acik da degil ekran parlakligi da %50-60 arası
Pek de iç açıcı değil gibi.Hayır son 1 saati öyle.
Peki sağolun tekrar şarja takmadan önce oranın ss'ini atarım
8 Saat ekran süresi gayet iyi bir süre. Benim önerim kurcalamadan güzel güzel kullanınNormal süre olarak 17 saat, ekran süresi olarak 8 saat aldım. Benim için baya yeterli 8 saat. Günde bir kez şarja takıyorum.
Ancak dün köye gitmiştim devamlı mobil veri açık şekildeydi. Telefonu oynamadığım halde şarj 20-30 gitti bu çok fazla. Mobil veride fena şarj gidiyor.
Tlf iyi çekmiyorsa daha çok şarj harcarNormal süre olarak 17 saat, ekran süresi olarak 8 saat aldım. Benim için baya yeterli 8 saat. Günde bir kez şarja takıyorum.
Ancak dün köye gitmiştim devamlı mobil veri açık şekildeydi. Telefonu oynamadığım halde şarj 20-30 gitti bu çok fazla. Mobil veride fena şarj gidiyor.