Arkadaşlar mi5, mi6, mi8 ve mi8se kullandım ama bu kadar dandik bir batarya süresi görmedim kesinlikle bu telefonun bataryasınin 3000mah olması ile alakası yok sorunun tamamen ya donanımsal yada yazılım anlamında bir problem var. Çünkü telefonu aktif kullanmayı geçtim tüm uygulamaları kısıtlama ile bütün izinleri kaldırma ile ve gece her şeyi kapatıp 2g ye almama rağmen sabah 9.10 gibi uyandığım da %10.15 arası düşüş gördüm... Şu an global 10.3.3 yüklü güncelleme öncesi de aynıydı şimdi de aynı. Ciddi bir sorun var batarya yönünden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar Google play hizmetler bu kadar fazla olması normal mi sizin nasıl.
Aynen hocam bu cihazı kullanan diğer arkadaşlar ile de sürekli bilgi alışverişi yapıyoruz da batarya yönünden hepsi sıkıntılı. Özellikle boşta iken tüketim insanın canını çok sıkıyor. En kötü ihtimal %5 gitse bile anlarım ama 15 çok fazla. İnş düzelir. Güzelim telefonun tek kusuru...yok hocam ancak bendede hücre bekleme, android sistemi ve telefon boşta aşırı güç tüketimi var.
bunun donanımla değil de yazılımla alakası var.
ama dediklerinizde haklısınız redmi 5 plusda 10-12 saat ekran süresi alırken bu cihazda daha düşük ekran süresi almak alışkın olmadığımız bir durum.
Arkadaş genel anlamda o saatleri söylemiş o süreler de ekran alan hiç bir cihaz yokBüyük konuşmak istemiyorum fakat 9se ile 15 saat almanız imkansız. Pil kullanım ve grafik bölümünü eklerseniz daha net bilgi vermiş olursunuz.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşın asıl anlatmak istediği durum daha önceki mesajlarda açığa çıkmış zaten hocam dediğiniz gibi.Arkadaş genel anlamda o saatleri söylemiş o süreler de ekran alan hiç bir cihaz yok
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi