Hangi room kullaniyorsunuz ..Telefonu aldığımdan beri 10 saatin aşağısına düştüğümü görmedim. Pubg oynamadan sosyal medya, video izleme ile ortalama 15 saat alıyorum. Pubg oynayınca 10 saat civarına düştüğünü gördüm. Siz bir de hiçbir şey yapmadan 6-7 saat alıyorum yazmışsınız çok garip :/
Hangi room kullaniyorsunuz ..
Benimde ayni ama ben max 6 saat aliyorum tlfnu kisitlamama ragmenGlobal 10.2 Kararlı yazıyor
Mi roomdan bayagi memnun olanlari goruyorum aslindaMiroom kurun
Büyük konuşmak istemiyorum fakat 9se ile 15 saat almanız imkansız. Pil kullanım ve grafik bölümünü eklerseniz daha net bilgi vermiş olursunuz.Telefonu aldığımdan beri 10 saatin aşağısına düştüğümü görmedim. Pubg oynamadan sosyal medya, video izleme ile ortalama 15 saat alıyorum. Pubg oynayınca 10 saat civarına düştüğünü gördüm. Siz bir de hiçbir şey yapmadan 6-7 saat alıyorum yazmışsınız çok garip :/
Hocam asıl garip olan sizinki ben dediğiniz değerleri RN7 ile alabiliyorum zar zorTelefonu aldığımdan beri 10 saatin aşağısına düştüğümü görmedim. Pubg oynamadan sosyal medya, video izleme ile ortalama 15 saat alıyorum. Pubg oynayınca 10 saat civarına düştüğünü gördüm. Siz bir de hiçbir şey yapmadan 6-7 saat alıyorum yazmışsınız çok garip :/
Hocam asıl garip olan sizinki ben dediğiniz değerleri RN7 ile alabiliyorum zar zor