Tuhaf...Nasil oluyor bi an kafasi guzel mi diyecektim 15 saaatŞuan 85 şarjda 2 saat olmuş. Tekrar şarja takmadan önce bir daha ss atarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefonun şarjını bitmesini beklemeden %8 civarındayken şarja takıyorum. Sarjdayken telefonu kullanmıyorum. Bu şekilde şarjdan baya memnunum. 15 değil 19 saat aldığım bile oldu fakat geceye denk gelmişti yatıyordum yani kullanmıyordum
Hocam zaten ben telefonu almadan önce batarya'ya bakma Note7'den daha fazla gidiyor şarjı diyorlardı. Note7 kullanmadım ama doğruymuş demek
Ekran kısmını açıp oradaki değeri ss atar mısınız.Şuan 85 şarjda 2 saat olmuş. Tekrar şarja takmadan önce bir daha ss atarım.
Telefonun şarjını bitmesini beklemeden %8 civarındayken şarja takıyorum. Sarjdayken telefonu kullanmıyorum. Bu şekilde şarjdan baya memnunum. 15 değil 19 saat aldığım bile oldu fakat geceye denk gelmişti yatıyordum yani kullanmıyordum
Hocam zaten ben telefonu almadan önce batarya'ya bakma Note7'den daha fazla gidiyor şarjı diyorlardı. Note7 kullanmadım ama doğruymuş demek
Ekran kısmını açıp oradaki değeri ss atar mısınız.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yüzde 85 2 saat demişsiniz fakat görünüşe göre bir yanlışlık var. Sizin ekran süresi olarak söylediğiniz şey bekleme süresi olmasın?
Herkesin karşılaştırdığı yer aslında ekran kısmından attığınız ss. Önemli olan orası orayı baz alınız.Bilmiyorum ki herkes pil süresini göstermek için buranın ss'ini atıyor. Burası ne oluyor? Bekleme süresi mi?
Herkesin karşılaştırdığı yer aslında ekran kısmından attığınız ss. Önemli olan orası orayı baz alınız.
Pil tam dolmadan sarjdan cekersenizde ekran suresi sifirlanmadan uzerine eklenir o sekilde 15 saat olabilir