Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Belkide bu yüzden zor optimizasyon. Global kullanmak istiyorum ya mecbur devam
valla rootsuz kullanmak baya bi sorun şuan :) şu konu incelenirse zaten anlaşılır demek istediğim. bu konuda tamamen bitmiş bi konu değil aslında konuyu açan arkadaş denedikçe ekliyordu arada kaçırdığı şeylerde vardır muhtemelen. ara sıra bende bişeyleri deniyorum . mesela geçen yüz tanıma kayboldu :D

Rehber - Miui 10 Bloatware, Android Sistemi Pil Tüketimi ve Gizlilik (Güncel Çözüm 19.03.2019)

PowerOfDreams

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Dostlar haberlerde IMEI kopyalanmış telefonlar kapatılacak kayıt ettirmeyenler 250 liraya 4 ay içinde kayıt yaptırabilirler diye mecliste karar alınmış bu durumun ayrıntısı nedir bizi etkileyecek mi ? Etkilerse kayıt hakkimiz olucak mi ¿ Diyelim oldu band20 geri yükleniyor mu ?

manasturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi5s 64gb
Konular
3
Dostlar haberlerde IMEI kopyalanmış telefonlar kapatılacak kayıt ettirmeyenler 250 liraya 4 ay içinde kayıt yaptırabilirler diye mecliste karar alınmış bu durumun ayrıntısı nedir bizi etkileyecek mi ? Etkilerse kayıt hakkimiz olucak mi ¿ Diyelim oldu band20 geri yükleniyor mu ?
Nasıl anlayacaklar ben en çok onu merak ediyorum hocam bakalım görelim ne olacak

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

peugeut27

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Sağlık
Konular
2
Yanlış anlaşılma var hocam bahsi geçen klonlanmış IMEI olanlar. Yani daha doğrusu aktif halde aynı anda kullanılan imeiler için geçerli bizlik durum yok

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
valla rootsuz kullanmak baya bi sorun şuan :) şu konu incelenirse zaten anlaşılır demek istediğim. bu konuda tamamen bitmiş bi konu değil aslında konuyu açan arkadaş denedikçe ekliyordu arada kaçırdığı şeylerde vardır muhtemelen. ara sıra bende bişeyleri deniyorum . mesela geçen yüz tanıma kayboldu :D

Rehber - Miui 10 Bloatware, Android Sistemi Pil Tüketimi ve Gizlilik (Güncel Çözüm 19.03.2019)
Ben artık telefonla ugrasmqk istemiyor vaktim yok malesef önceden iyiydi bunlar

Murat5748

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mİ9SE
Meslek
Makina Mühendisi
Konular
21
xiaomi.eu_multi_MI9SE_V10.3.3.0.PFBCNXM_v10-9 bu güncellemeyi kurunca sms ler gelmemeye başladı arkadaşlar sizdede öylemi

onat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onat
Cihazım
POCO F2 Pro
Konular
4
Yanlış anlaşılma var hocam bahsi geçen klonlanmış IMEI olanlar. Yani daha doğrusu aktif halde aynı anda kullanılan imeiler için geçerli bizlik durum yok

IMEI attırdım cihaza farzet, IMEI klonlu olarak yakalandı, bana 4 ay süre tanıdı 250 TL yatirmam için, gittim ben yeni IMEI attırdım, sistem güme gitti nasıl olacak bu iş :)

Segedri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Egemen
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Mühendis
Konular
0
arkadaşlar selam,

2-3 seferdir aynı durum başıma geliyor. telefon cepte dururken flaşın açıldığını fark ediyorum. çıkarıp baktığımda bazen fener açılmış oluyor, bazen de kamera açılmış, cepte dururken foto, video falan çekmiş.

bu durumu nasıl çözebiliriz? neden kaynaklanıyor? ghost touch denen durumdan kaynaklı bir durum mudur?

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
arkadaşlar selam,

2-3 seferdir aynı durum başıma geliyor. telefon cepte dururken flaşın açıldığını fark ediyorum. çıkarıp baktığımda bazen fener açılmış oluyor, bazen de kamera açılmış, cepte dururken foto, video falan çekmiş.

bu durumu nasıl çözebiliriz? neden kaynaklanıyor? ghost touch denen durumdan kaynaklı bir durum mudur?
Telefonunuzda kilit için şifre yok ise şifre koyunuz. Belli ki kendiliğinden açılıyor ekran. Bildiğim kadarıyla bazı romlarda cep modu da yok. Siz de o romlardan birini kullanıyorsunuz herhalde.

kdr_87

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
KADİR
Cihazım
xiomi mi5s
Konular
0
Arkadaslar hattim turkcell arama yaptigimda 4.5g h + ye geciyor bu normal mi

Üst Alt