- Adım
- Fethullah
- Cihazım
- Discovery 4g
- Konular
- 3
Hangi rom sürüm vardi
Hangi rom sürüm vardi
Eu Stabil 10.3 sürümüne geçin hocam. Daha öncede paylaşmıştım, 7 saat ekran süresini fix alıyorum yoğun kullanımda dahi. Kullanıma bağlı daha da artabiliyor.
Fortulu
Telefonuma otomatik güncelleme gelmedi sabitlenmis konudaki ota yi indirsem bl filen açık değil ordan gösterip kursam bir sıkıntı çıkar mi
EEA rom denemiştim 2 hafta öncesine kadar. Aynı sorun onda da var cızırtı ve ses kesilme. Bu amaçla geçecekseniz boşuna geçmeyin.Kablolu kulaklıklardaki cızırtı sorununu çözebilen var mı? Global ROM kullanıyorum, EEA yüklemeyi düşünüyorum.
Avantaj dezavantajını da bilmiyorum aslında. Ek olarak ben bu sorunu nasıl çözeceğim ya.EEA rom denemiştim 2 hafta öncesine kadar. Aynı sorun onda da var cızırtı ve ses kesilme. Bu amaçla geçecekseniz boşuna geçmeyin.
Çok bir farkı olduğunu düşünmüyorum. O sorun bluetooth kulaklık kullanarak çözülebiliyor şu an içinAvantaj dezavantajını da bilmiyorum aslında. Ek olarak ben bu sorunu nasıl çözeceğim ya.
Eea nin son sürümünü kullanan varmı yada kullansam bir değişme olyr mu acabaEu Stabil 10.3 sürümüne geçin hocam. Daha öncede paylaşmıştım, 7 saat ekran süresini fix alıyorum yoğun kullanımda dahi. Kullanıma bağlı daha da artabiliyor.
Fortulu