Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Arkadaşlar Merhaba,
Oğluma 9se almayı düşünüyorum. Memnun olduğunu ve olmadığınız yönlerini samimi olarak yazar mısınız.
Ayrıca kulaklıkla çok müzik dinliyor, ses kalitesi nasıl tatmin eder mi?

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Arkadaşlar Merhaba,
Oğluma 9se almayı düşünüyorum. Memnun olduğunu ve olmadığınız yönlerini samimi olarak yazar mısınız.
Ayrıca kulaklıkla çok müzik dinliyor, ses kalitesi nasıl tatmin eder mi?
Kulaklıkla alakalı ses kesilme sorunu vardı fakat Bluetooth kulaklık ile olmuyor. Kablolu kulaklıkta da telegram uygulaması ile alakalı bir optimize sorunu olduğunu düşünüyorum. Üzecek tek yanı şarjı olur. Malum batarya kapasitesi düşük. Fakat hızlı şarj özelliği çok iyi. Eğer uzun süre şarj edemem diyorsa hiç almasın. Ya da hızlı şarj destekleyen bir powerbank ile ödüllendirin oğlunuzu kamera, boyut, ekran kalitesi ile gerçekten çok iyi bir cihaz diyebilirim.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Telefonun şarjı kotu degıl. Optımızasyon istiyor cogu kısı istatistiklere bıle bakmıyor anlaşılan. Baska marka yada eskı mıuı cıhazlara bakıncada anlaşılıyor. Androıd ve xıaomı ıvır zıvırları fazla sarj harcadığı ıcın cabuk bitiyor. Ortalama bı batarya performansı var telefonun. Bazı yorumlarda Android den fazla anlamayanların xıaomı almaması bu yuzden tavsiye edılıyor.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Telefonun şarjı kotu degıl. Optımızasyon istiyor cogu kısı istatistiklere bıle bakmıyor anasılan. Baska marka yada eskı mıuı cıhazlara bakıncada anlaşılıyor. Androıd ve xıaomı ıvır zıvırları faLa sarj harcadığı ıcın cabuk bitiyor. Ortalama bı batarya performansı var telefonun
Bence de tatmin edici ama şarj etme fırsatı olanlar için tabi. Bence tek kötü yanı şuan yazılım çok fazla gelismesi lazim

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Bence de tatmin edici ama şarj etme fırsatı olanlar için tabi. Bence tek kötü yanı şuan yazılım çok fazla gelismesi lazim
Yazılımda o kadar cok gereksız sey varkı farkedılmıyor bile detaylı ıncelemeyınce. Huawei ve Sony kullandım xıaomıdekı kadar yok onlarda, bu kadar gereksız arka planda calısan şey. Bırde bunlar dırek uygulama olarak degılde Android içinde olunca anlamasıda zor oluyo. Aslında bı twrp zıp ı yapmak lazım dırek gereksız uygulamaları sılen sıstemı rahatlatan.

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Kulaklıkla alakalı ses kesilme sorunu vardı fakat Bluetooth kulaklık ile olmuyor. Kablolu kulaklıkta da telegram uygulaması ile alakalı bir optimize sorunu olduğunu düşünüyorum. Üzecek tek yanı şarjı olur. Malum batarya kapasitesi düşük. Fakat hızlı şarj özelliği çok iyi. Eğer uzun süre şarj edemem diyorsa hiç almasın. Ya da hızlı şarj destekleyen bir powerbank ile ödüllendirin oğlunuzu kamera, boyut, ekran kalitesi ile gerçekten çok iyi bir cihaz diyebilirim.

Yorumlarınız için teşekkürler. Birde gost touch sorunundan bahsediliyor. Bununla ilgili görüşleriniz nedir?

manasturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi5s 64gb
Konular
3
Yorumlarınız için teşekkürler. Birde gost touch sorunundan bahsediliyor. Bununla ilgili görüşleriniz nedir?
Burada bende cevap vereyim bende kulaklık ve ekranda herhangi bir sıkıntı olmadı sarj günü kurtarıyor kameralar efsane

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Yazılımda o kadar cok gereksız sey varkı farkedılmıyor bile detaylı ıncelemeyınce. Huawei ve Sony kullandım xıaomıdekı kadar yok onlarda, bu kadar gereksız arka planda calısan şey. Bırde bunlar dırek uygulama olarak degılde Android içinde olunca anlamasıda zor oluyo. Aslında bı twrp zıp ı yapmak lazım dırek gereksız uygulamaları sılen sıstemı rahatlatan.
Belkide bu yüzden zor optimizasyon. Global kullanmak istiyorum ya mecbur devam

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Henüz başıma gelmedi umarım da gelmez

Segedri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Egemen
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Mühendis
Konular
0
arkadaşlar merhaba,

malum yolla imei işini çözdük eyvallah ama böyle bir durum var şimdi de.

ne düşünüyorsunuz?

Üst Alt