Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

manasturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi5s 64gb
Konular
3

peugeut27

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Sağlık
Konular
2
IMEI attırdım cihaza farzet, IMEI klonlu olarak yakalandı, bana 4 ay süre tanıdı 250 TL yatirmam için, gittim ben yeni IMEI attırdım, sistem güme gitti nasıl olacak bu iş :)
Sistem neden güme gitsin hocam anlamadım :)

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Segedri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Egemen
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Mühendis
Konular
0
Telefonunuzda kilit için şifre yok ise şifre koyunuz. Belli ki kendiliğinden açılıyor ekran. Bildiğim kadarıyla bazı romlarda cep modu da yok. Siz de o romlardan birini kullanıyorsunuz herhalde.

hem desen hem de parmak izi var ekranı açmak için.

rom olarak da global 10.2.2.0 kararlı var. OTA'da güncellemeleri kontrol ettiğimde güncel diyor.

önerdiğiniz başka rom var mı? eu roma geçsem pil vs dahil daha iyi midir? bir de yeni rom atınca telefonun içindekiler gider mi?

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Şu yeni Stabili verselerdi baya yenilik bekliyorum bek çince yazılar var bildirim çubuğu buglu ortam ekranı sorunlu battya belki iyileşir stabilizasyon gerekiyor

onur_bee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
0
Şu yeni Stabili verselerdi baya yenilik bekliyorum bek çince yazılar var bildirim çubuğu buglu ortam ekranı sorunlu battya belki iyileşir stabilizasyon gerekiyor
Ne zaman verilicegi bellimi hocam?eu 10.3.3. kullnaiyorum şimdilik birkac sey dışında memnunum ama.

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Arkadaslar hattim turkcell arama yaptigimda 4.5g h + ye geciyor bu normal mi
hocam VoLTE aktif ederseniz h+ ya düşmez, aktif etmek için hattınızı ülkedeki gsm firmalarının sisteminin tanıdığı bir telefona (ben p20lite ye takmıştım) takıp volte aktif etmek için kod göndermeniz lazım hattınızda aktif olduktan sonra (taktığınız cihazda VoLTE yazısı üstte yazar) hattınızı cihaza takıp *#*#86583#*#* tuşlayıp ayarlardan sim kart ve mobil ağlar bölümüne girin oradan lte - 4g - VoLTE kullan gibi bir seçenek çıkması lazım onu aktif edin 4g çeken yerlerde h+ ya düşmez.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
hem desen hem de parmak izi var ekranı açmak için.

rom olarak da global 10.2.2.0 kararlı var. OTA'da güncellemeleri kontrol ettiğimde güncel diyor.

önerdiğiniz başka rom var mı? eu roma geçsem pil vs dahil daha iyi midir? bir de yeni rom atınca telefonun içindekiler gider mi?
Aynı romu ben de kullandım. Hiçbir sorun yaşamamıştım. Ayrıca evet sürümünüz güncel. Yüksek ihtimal rom bazlı bir sorun değil diye düşünüyorum. Eu stabil iyi bir rom şu an için. Kendim global beta 9.6.27 kullanıyorum bunda da hiçbir sorun yok. Yedek alarak işlem yapmanızı öneriyorum.

Segedri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Egemen
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Mühendis
Konular
0
Aynı romu ben de kullandım. Hiçbir sorun yaşamamıştım. Ayrıca evet sürümünüz güncel. Yüksek ihtimal rom bazlı bir sorun değil diye düşünüyorum. Eu stabil iyi bir rom şu an için. Kendim global beta 9.6.27 kullanıyorum bunda da hiçbir sorun yok. Yedek alarak işlem yapmanızı öneriyorum.

telefonu cebe koyduğumda sürekli bi tedirgin oluyorum bu durum yüzünden.

şundan kaynaklandığını düşünüyorum, cepteyken whatsapp vs. bir mesaj geldiğinde bir süre açılıyor ekran. o ekranda sağ alt köşede kamera ikonu var, yürürken bir şekilde oraya deyip kaydırmış gibi algıladığında kamera, sol alt köşeye deyip kaydırmış gibi olunca da fener açılıyor.

benim anlamadığım, ön tarafta herhangi bir yakınlık sensörü vs yok, burası tamam ama kameradan algılanabilir en azından cepte olduğu. telefon ile görüşürken kulağa götürdüğümüzde ekranın kararması gibi. bu neden olmuyor onu anlamadım.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
telefonu cebe koyduğumda sürekli bi tedirgin oluyorum bu durum yüzünden.

şundan kaynaklandığını düşünüyorum, cepteyken whatsapp vs. bir mesaj geldiğinde bir süre açılıyor ekran. o ekranda sağ alt köşede kamera ikonu var, yürürken bir şekilde oraya deyip kaydırmış gibi algıladığında kamera, sol alt köşeye deyip kaydırmış gibi olunca da fener açılıyor.

benim anlamadığım, ön tarafta herhangi bir yakınlık sensörü vs yok, burası tamam ama kameradan algılanabilir en azından cepte olduğu. telefon ile görüşürken kulağa götürdüğümüzde ekranın kararması gibi. bu neden olmuyor onu anlamadım.
Bir ihtimal fotoğraf ve fener olayına söylediğiniz sebeplere dayanarak okey diyelim. Video çekiyor demişsiniz, kameranın açılıp video sekmesine geçmesi sizce de fazla tuhaf değil mi ? Bu sadece telefon cebinizdeyken mi oluyor ? Normal kullanımda ghost touch olayı ile karşılaştınız mı hiç ? Eğer rom işlerinden anlıyorsanız farklı bir rom deneyebilirsiniz. ( Ben sizin kullandığınız sürümde herhangi bir sorun yaşamadığım için o rom sorunlu başka roma geçin diyemiyorum maalesef. Sizin tercihinize kalmış bir durum )

Üst Alt