Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi 9 SE - Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı
.ftf dosyaları gibi sandım bu tgz yi. meğerse arşivden çıkarıp flashlamak gerekiyormuş yarım saattir uğraşıyorum . bakalm bugün flashladım inş bl açarken sorun eea sürümünden oluyodurda daha fazla uğraştırmaz beni
edit
EEA sürümden bu sürüme geçen oldumu flashlamayıda yapmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anlayamadığım şey telefon bootloop brick de olmuyor. fastboot moda alıp mi flash a refresh diyorum cihazı buluyor hemen ardından fastboot mod kapanıyor sol üstte (ekran koruyucudan gözükmüyor tam ama heralde "any" yazıyr) "any key to shutdown" yazıyor.
birde image yazan dosyayı göster dedinde sıkıntı refresh e tıklamadan telefonu görmüyor tıklayıncada telefon fastboottan çıkıyor. ayrıca image dosyasında script yok. usb hata ayıklamayı kapadım yine sonuç yok
fastboot sorununu çözdüm w7 usb2.0 bi pc de şuan sorun çıkmıyor bu defada "erase boot error" hatası veriyor flashla deyince
vazgeçtim artık uraşmıcam bu cihazda bl de açılmazsa (orda da hata alıyorum çünkü) dahada xiaomi kullanmam 72 saati 2 haftaya çıkarmışlar zaten bekleyip bide hata alırsam..
birde image yazan dosyayı göster dedinde sıkıntı refresh e tıklamadan telefonu görmüyor tıklayıncada telefon fastboottan çıkıyor. ayrıca image dosyasında script yok. usb hata ayıklamayı kapadım yine sonuç yok
fastboot sorununu çözdüm w7 usb2.0 bi pc de şuan sorun çıkmıyor bu defada "erase boot error" hatası veriyor flashla deyince
vazgeçtim artık uraşmıcam bu cihazda bl de açılmazsa (orda da hata alıyorum çünkü) dahada xiaomi kullanmam 72 saati 2 haftaya çıkarmışlar zaten bekleyip bide hata alırsam..
Tahmın ettiğim gıbı. Forumda aynı sorunu yasayanların mesajını okuyunca ilk başta brıck oldu sandım sasırdım cunku flash ıslemı hıc başlamadı. Teşekkür ederim. Bı sorunum daha vardı bakabılır mısınız su konuyada
forumda herkes 15 gün yazıyordu süreye windows7 pc den denedim bootloaderi almamın üzerinden 13 başvurunun üzerinden 12 gün geçmesine rağmen açıldı. şaşırttı beni şuan globali i atıyorum gecede mi rom artık
Bulunduğum noktada turktelekom 4 g yokmuş sadece ağlardan lte seçince çekmedi merkezde deneyeceğim şebekeyi ayrıcs bunlarda fiğer telefonlar gibi 4.5 g yazmıyor galiba