- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Poco X3 Nfc
- Meslek
- Haxn
- Konular
- 36
Merhaba arkadaslar eea global rom ile bu globel rom arasinda kaldim hangisi daha iyi yoksa ikiside ayni mi acaba
bende eea vardı global e geçmek için bl açmak gerekiyormuş. stock romlara geçmede bile bootloader istiyorsa bence direk özel romlara bakman daha iyi. mi room yükledim bende avita isimli arkadaşın tavsiyesiyle.Merhaba arkadaslar eea global rom ile bu globel rom arasinda kaldim hangisi daha iyi yoksa ikiside ayni mi acaba
Hocam niye istesin bl açmayı ikisi de orijinal cihazın romu, beta ile kararlı arasında geçiş yaparken kilit mi açıyorduk.bende eea vardı global e geçmek için bl açmak gerekiyormuş. stock romlara geçmede bile bootloader istiyorsa bence direk özel romlara bakman daha iyi. mi room yükledim bende avita isimli arkadaşın tavsiyesiyle.
bencede istememesi gerekiyor ama şurda Zenex öyle yazdı bana. stok romlarda belki mipcsuite ile geçiş oluyodur. benim kullandığım flash programları BL açık cihazlar içinse sadece ondan öyle demiş olabilir.Hocam niye istesin bl açmayı ikisi de orijinal cihazın romu, beta ile kararlı arasında geçiş yaparken kilit mi açıyorduk.
üstad orada sana bl kilidin kapalı flashlayamazsın demiş.bencede istememesi gerekiyor ama şurda Zenex öyle yazdı bana. stok romlarda belki mipcsuite ile geçiş oluyodur. benim kullandığım flash programları BL açık cihazlar içinse sadece ondan öyle demiş olabilir.
bilen biriside aydınlatırsa fena olmaz cantara HiddeNKinG
Rom - Mi 9 SE - Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı
4g ya da 4.5 yazması bişey değiştirmiyor. 2.hatta 4g çekiyor Slot 2nin ekran görüntüsünü akrarirsaniz yardımcı olurum. İyi forumlarBulunduğum noktada turktelekom 4 g yokmuş sadece ağlardan lte seçince çekmedi merkezde deneyeceğim şebekeyi ayrıcs bunlarda fiğer telefonlar gibi 4.5 g yazmıyor galiba
peki stock romlar arasındaki geçişi hangi programlarla yapacağızüstad orada sana bl kilidin kapalı flashlayamazsın demiş.
İlk sayfada recorevy romlar var, onları indir telefona at guncelleyiciden geçiş yaparsın.peki stock romlar arasındaki geçişi hangi programlarla yapacağız
recoveryde sadece şu üçü var ama. eğer miasisstant ile pc den bi programla atılıyorsa benim pc de o işlerde sıkıntı var o yüzden yapamamışımdır. çünkü mipcsuite ile denedim bağlanmadı(diğerleride sorun çıkardı.).İlk sayfada recorevy romlar var, onları indir telefona at guncelleyiciden geçiş yaparsın.