- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Xiaomi Mİ 9 SE
- Konular
- 28
band20 sorunu yaşayan arkadaşların telefonda 10.2.2.0 sürümü mü yoksa 10.2.5.0 sürüm mü yüklüydü?
İlk sürümüm eu beta 9.9 mu 9.0 mi neydi hatirlamiyorum sonra fastboottan MIUI global kararlıya geçtim 10.2.2.0 ikisinde de sorun vardı.band20 sorunu yaşayan arkadaşların telefonda 10.2.2.0 sürümü mü yoksa 10.2.5.0 sürüm mü yüklüydü?
Nasıl yaparım kardeşim anlatır mısın ben yapabilirmiyimFastboot üzerinden 3 tane cihaza attık global gitmedi, bize atılırken de aynısını söylediler karar senin.
Cihaza göre değişir , misal mi 9 se çok yeni bir cihaz olmsına rağmen geçenlerde kernel paylaşıldı rom bile paylaşılmamış olmasına rağmen öte yandan mi 8 için birsürü kernel ve rom mevcut yani cihzı kullanan geliştirici sayısına göre değişiklik gösteriyor diyebiliriz..konusu bura değil ama yeni konuı açmak istemedim. xiaomi cihazlarda kernel pek kullanılmıyor mu. genellikle rom paylaşımı görüyorum
peki önerin varmı. ben oyun oynamadığım için batarya tasarruflu bi kernel tercih ederim. yada stock kernel üzerinde kaç governor var onlardan birini seçsem veya editlesem yeterli olur mu.Cihaza göre değişir , misal mi 9 se çok yeni bir cihaz olmsına rağmen geçenlerde kernel paylaşıldı rom bile paylaşılmamış olmasına rağmen öte yandan mi 8 için birsürü kernel ve rom mevcut yani cihzı kullanan geliştirici sayısına göre değişiklik gösteriyor diyebiliriz..
Evet yasiyorumglobal rom da instagram da kasma sorunu yaşıyor musunuz
Xda a okitakernel var yalnızca şuanda henüz çok yeni yavaş yavaş gelir herşeypeki önerin varmı. ben oyun oynamadığım için batarya tasarruflu bi kernel tercih ederim. yada stock kernel üzerinde kaç governor var onlardan birini seçsem veya editlesem yeterli olur mu.
bu arada nerede paylaşıldı. xda da pek aktif değil gibi xiaomi ingilizce global forumda mı paylaşılıyor bu tarz şeyler.