Rom Mi 9 SE - Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
band20 sorunu yaşayan arkadaşların telefonda 10.2.2.0 sürümü mü yoksa 10.2.5.0 sürüm mü yüklüydü?

kullanici32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Galaxy S10e
Meslek
serbest
Konular
17
band20 sorunu yaşayan arkadaşların telefonda 10.2.2.0 sürümü mü yoksa 10.2.5.0 sürüm mü yüklüydü?
İlk sürümüm eu beta 9.9 mu 9.0 mi neydi hatirlamiyorum sonra fastboottan MIUI global kararlıya geçtim 10.2.2.0 ikisinde de sorun vardı.
Şuan zaten benim için yeni bir güncelleme göstermiyor. Aslında çok da önemli değilmiş band 20 olayı sahte 4g kullanacağıma gerçek veya gerçeğe yakın 3g kullanırım daha iyi

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
konusu bura değil ama yeni konuı açmak istemedim. xiaomi cihazlarda kernel pek kullanılmıyor mu. genellikle rom paylaşımı görüyorum

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
konusu bura değil ama yeni konuı açmak istemedim. xiaomi cihazlarda kernel pek kullanılmıyor mu. genellikle rom paylaşımı görüyorum
Cihaza göre değişir , misal mi 9 se çok yeni bir cihaz olmsına rağmen geçenlerde kernel paylaşıldı rom bile paylaşılmamış olmasına rağmen öte yandan mi 8 için birsürü kernel ve rom mevcut yani cihzı kullanan geliştirici sayısına göre değişiklik gösteriyor diyebiliriz..

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Cihaza göre değişir , misal mi 9 se çok yeni bir cihaz olmsına rağmen geçenlerde kernel paylaşıldı rom bile paylaşılmamış olmasına rağmen öte yandan mi 8 için birsürü kernel ve rom mevcut yani cihzı kullanan geliştirici sayısına göre değişiklik gösteriyor diyebiliriz..
peki önerin varmı. ben oyun oynamadığım için batarya tasarruflu bi kernel tercih ederim. yada stock kernel üzerinde kaç governor var onlardan birini seçsem veya editlesem yeterli olur mu.

bu arada nerede paylaşıldı. xda da pek aktif değil gibi xiaomi ingilizce global forumda mı paylaşılıyor bu tarz şeyler.

sametdincerr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
samet
Cihazım
mi note 3
Konular
0
global rom da instagram da kasma sorunu yaşıyor musunuz

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
peki önerin varmı. ben oyun oynamadığım için batarya tasarruflu bi kernel tercih ederim. yada stock kernel üzerinde kaç governor var onlardan birini seçsem veya editlesem yeterli olur mu.

bu arada nerede paylaşıldı. xda da pek aktif değil gibi xiaomi ingilizce global forumda mı paylaşılıyor bu tarz şeyler.
Xda a okitakernel var yalnızca şuanda henüz çok yeni yavaş yavaş gelir herşey

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
.ftf dosyaları gibi sandım bu tgz yi. meğerse arşivden çıkarıp flashlamak gerekiyormuş yarım saattir uğraşıyorum :D . bakalm bugün flashladım inş bl açarken sorun eea sürümünden oluyodurda daha fazla uğraştırmaz beni :)

edit
EEA sürümden bu sürüme geçen oldumu flashlamayıda yapmıyor :@
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anlayamadığım şey telefon bootloop brick de olmuyor. fastboot moda alıp mi flash a refresh diyorum cihazı buluyor hemen ardından fastboot mod kapanıyor sol üstte (ekran koruyucudan gözükmüyor tam ama heralde "any" yazıyr) "any key to shutdown" yazıyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt