Rom Mi 9 SE - Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onat
Cihazım
POCO F2 Pro
Konular
4
Sagol hocam korktum bir an ya dedim çin surumumu sattı diye bana o zaman benim. Bekleme gerek yok band 20 yoksa imei islemini yaptirayim
Hocam bizde yaptırdık kilit açık olsun yeter, band 20 olayı pek takılıp kalınacak nokta değil, sürekli 4G bağlı benim cihazda.

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36
Hocam bizde yaptırdık kilit açık olsun yeter, band 20 olayı pek takılıp kalınacak nokta değil, sürekli 4G bağlı benim cihazda.
Anladim sabah sabah sizi rahatsiz ediyorum son bir sorum olacak normal global ile bu eea global rom arasinda cok buyuk farklar var mi birde istedigim zaman normal globale gecebilirmiyim

onat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onat
Cihazım
POCO F2 Pro
Konular
4
Anladim sabah sabah sizi rahatsiz ediyorum son bir sorum olacak normal global ile bu eea global rom arasinda cok buyuk farklar var mi birde istedigim zaman normal globale gecebilirmiyim
Geçebilirsin hocam, eea Avrupa için yapılmış bir rom bir tık önde bana kalırsa DRM L1 lisansı var rom da ve güncelleme leri daha önce alacak gibi tahmin ediyorum, mi 8 ler de yazılım için çok şikayet geldi Avrupa için özel bir rom çıkardılar 9 serisinde.

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36
Geçebilirsin hocam, eea Avrupa için yapılmış bir rom bir tık önde bana kalırsa DRM L1 lisansı var rom da ve güncelleme leri daha önce alacak gibi tahmin ediyorum, mi 8 ler de yazılım için çok şikayet geldi Avrupa için özel bir rom çıkardılar 9 serisinde.
Anladim hocam cok tesekkur ederim bildiklerinizi paylastiginiz icin cok minnattar kaldim iyi gunler hocam

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
Tam aksine global rom çok daha stabil durumda eea da ufak tefekte olsa buglar mevcut , ayrıca her iki romda aynı anda güncelleme alıcaktır...

onat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onat
Cihazım
POCO F2 Pro
Konular
4
Tam aksine global rom çok daha stabil durumda eea da ufak tefekte olsa buglar mevcut , ayrıca her iki romda aynı anda güncelleme alıcaktır...
Hocam DRM lisansı için yazdım benim görüşüm, 10.2.2 global de takılmalar mevcut 2 rom da henüz tam oturmadı, eea güncelleme aldı diğeri daha almadı.

berat2131

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Bende 10.2.5 yuklu ama bu surumden hic memnun degilim ayrica bu hangi versiyon oliyor global yaziyor ama goobalin gunceli 10.2.2 mis

Thief.

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cihad
Cihazım
Mi 9 Se
Meslek
Art Direktör
Konular
11
Cihazin ekran parlakligi normal kullanirken isik degisimi olmadan bi anda en aza inip cikiyor arada ayrica kamera iyi cekmiyor ve batarya gitmesi gerektiginden biraz az gidiyor
Yukarıdan otomatik parlaklığı kapatın. Kamera oldukça iyi çekiyor şahsen fotoğrafçılık deneyimimce yazıyorum. Ha alternatifleri çok daha iyi çekiyordur onu bilemem. Neye göre kötü çekiyor onu belirtir misiniz? Pil konusu bana yeterli; ama tabii ki bazı telefonlara göre az gidiyor olabilir. 6saat bandı wifi/4g ve oyunlarla oldukça makul bir rakam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt