- Adım
- ömer
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 1
Şimdi içim rahatladıEvet hocam
Şimdi içim rahatladıEvet hocam
Ben bir sorun yaşamamıştım 2 hafta kullandım şimdi mi - room kullanıyorum..Bu rom gayet guzel çalışıyordu ama son 2 gündür kafayi yedi gibi? Başka sorun yaşayan var mi? Uygulamalar kendi kendine kapanıyor, sarj süresi berhat oldu. Eea ya donecem gibi duruyor ya da bunu fastboot yeniden flaslayacam.
Ben bir sorun yaşamamıştım 2 hafta kullandım şimdi mi - room kullanıyorum..
Cidden delirmiş gibi gözüküyor umarım düzelirArada bir bi kafayı yiyor, uygulamalar kendi kendi kendine kapaniyor, kilit ekrani kapatıp açınca kendi kendine acilip ekrana gelen uygulamalar. Android sarj tukemini %36 larda. Uygulama ayarlarindan da kaynaklaniyor olabilir. Tercihleri varsayılana döndürdüm. Bide böyle deneyelim.
Dediğim gibi, daha önce de bu romu kullanmıştım gayet stabildi ama son günlerde delirdi![]()
şu an için hiç bir şekilde band 20 gelmiyor soruna bir çözüm buluna kadar beklemek lazımmesela orj imei geri alsak devlete kaydettirsek 4g sorunsuz çalışırmı yoksa başka birşeymi eğer bir şey bulabilen olursa buraya yazarsa sevinirim
Burdaki program ile ekran görüntüsü ekleyinBu band20 yok anlamına mı gelir? Cihazım global mi room yüklü şuan da