Rehber Mi 9 Se Fastboot (Orjinal) Rom Yükleme

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
merhabalar, geçen hafta n11 üzerinden intservis ithalat garantili mi9 se telefon aldım. telefon root atılmış. bankacılık uygulamalarım sürekli uyarı verip duruyor. çoğunlukla bilgilerimi tekrar tekrar girmek zorunda kalıyorum. fabrika ayarlarına dönmek istediğimde yeniden başlıyor fakat çince bir ekran çıkıyor ekran kilit desenim isteniyor. deseni çizdiğimde çince bir menü çıkıyor menüyü karıştırdım ingilizce recovery ve fastboot yazılı yerler gördüm. fastboot a bastığımda bir şekil çıkıyor ve cihazın açılması 20 dk falan sürüyor fakat fabrika ayarı değil son haliyle açılıyor. root işlemini geri alıp global sürüm yüklenebilir mi? teşekkürler
Eğer root atildiysa büyük ihtimalle IMEI işlemli olabilir . Bu şekilde orjinal Roma donebilrisiniz ancak telefon içinden sıfırlama yaptığınız da IMEI gitme ihtimali olabilir

BlacKBl00D

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BlacKBlooD
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Meslek
İT Developer
Konular
24
hocam bu islem ne kadar suruyor 3-4 dakikadir bekliyorum

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
merhabalar, geçen hafta n11 üzerinden intservis ithalat garantili mi9 se telefon aldım. telefon root atılmış. bankacılık uygulamalarım sürekli uyarı verip duruyor. çoğunlukla bilgilerimi tekrar tekrar girmek zorunda kalıyorum. fabrika ayarlarına dönmek istediğimde yeniden başlıyor fakat çince bir ekran çıkıyor ekran kilit desenim isteniyor. deseni çizdiğimde çince bir menü çıkıyor menüyü karıştırdım ingilizce recovery ve fastboot yazılı yerler gördüm. fastboot a bastığımda bir şekil çıkıyor ve cihazın açılması 20 dk falan sürüyor fakat fabrika ayarı değil son haliyle açılıyor. root işlemini geri alıp global sürüm yüklenebilir mi? teşekkürler
Hocam telefonda magisk manager yüklümü?

fanss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi 9 se
Konular
1
mi flash ile miui 11 11.0.4.0 (PFBMIXM) global yazılımı flashladım . Telefon çift hatlı şebekeler aktif olmuyor. iki hattı denedim. hatların ikiside kapalı.

yardımcı olurmusunuz.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
mi flash ile miui 11 11.0.4.0 (PFBMIXM) global yazılımı flashladım . Telefon çift hatlı şebekeler aktif olmuyor. iki hattı denedim. hatların ikiside kapalı.

yardımcı olurmusunuz.
Twrp den yedek almismiydiniz ?

fanss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi 9 se
Konular
1
IMEI kaybı gibi birseyi ilk defa duyuyorum. Defalarca rom attım. Böyle bir şey yaşamadım.

imei ler aynen duruyor.fakat şebeke problemi yaşıyorum iki hattın ikiside kapalı arayınca diyor.sağ üst köşede gri olarak şebeke sinyal seviyesi gözükmekte.

Üst Alt