- Adım
- Mucahit
- Cihazım
- Mi 12 Lite
- Meslek
- otomotiv
- Konular
- 6
tesekkür ederim hallettim .rar ile açtım dosyayı ondan sonra olduEkran görüntüsü atarmısın ?
tesekkür ederim hallettim .rar ile açtım dosyayı ondan sonra olduEkran görüntüsü atarmısın ?
Şart yada OTG lazım format yapacağınız için indirdiğiniz rom dosyası uçar.Meehaba beta room dan stabil roma geçmek icin bilgisayar şartmı sadece twlefondaki twrp ile yüklesek olmuyormu
Stabil olarak geçmek istiyorsaniz pc olması lazımMeehaba beta room dan stabil roma geçmek icin bilgisayar şartmı sadece twlefondaki twrp ile yüklesek olmuyormu
Hocam ben bu şekilde yüklemiştim. Güncelleme gelmişti. Size de gelirBiraz önce flash ile anlattığınız şekilde rom yüklemesi yaptım ancak güncelleme yapmak istediğimde MIUI 11 guncellellemesi gelmedi,acaba 1-2 gün sonra kendisimi güncelleme yapmak istiyecek
Peki 1 gün sonramı geldi yoksa rom yukler yuklemezmi geldiHocam ben bu şekilde yüklemiştim. Güncelleme gelmişti. Size de gelir
Benim yğkkediğimde gelmeye başlamıştı. 10 sefer filan denedim herhalde sonrasında geldi. Aynı günPeki 1 gün sonramı geldi yoksa rom yukler yuklemezmi geldi
Daha doğrusu böyle birşey mümkün mü1-2 gün bekliycem eğer güncelleme gelmezse twp yukleyebilirmiyim sonrasında manuel olarak kendim yapabilirim