Sorun yok hocam normal bir şeySelam.benim IMEI sorguladığı da bilmediğim bir marka çıkıyor.fakat Google play,banka gibi yerlere yeni giriş yaptığımda mi9 se cihazla giriş yapıldı bilgisi geliyor.6/128 mavi istersen sayabilirim
İstanbul kuzenler iletişim.kapıda kontrollü ödeme 2330 TL usta
Doğu'da 1850 de var usta alırım dersen adamlar satıyorHocam malum sitede 1950-2000tlye var fiyat biraz yüksek değilmi?
Güvenemem siteye dersen vereyim sana 2000 TL ye 1 hafta olmadı alalı.mi9 alacak tekrar.se ekranı biraz ufak geldi banaDoğu'da 1850 de var usta alırım dersen adamlar satıyor
IMEI rom u atıldıktan sonra bazı bölgelerde sıkıntı oluyor dedilerBende malum yöntem 9se aldım 4.5g de sıkıntı yok tam olarak nasıl bir sıkıntıdan bahsediyorsunuz ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhabalar . Uygulamalarda cihaz ne ise o görünür ama BTK ve operatörlerde 4.5g sinyal alımı şebeke vs.de imei yüklü olan cihaz neyse o görünür. Bazı hizmetleri kısıtlayabilir. Örneğin benim telde 4.5 g yi açtığımda şebeke sinyali ya zayıflıyor yada gidiyor.3g ye alınca full çekiyor.opetatörümü aradım bana telşn marka ve modelini sordular,bende not 6 pro dedim müşteri temsizcisi sistemde başka marka ve model görünüyor dediler en iyisi iki imeiden birini kullanılmayan bozuk arızalı bir akıllı bir tel imeini yüklemek gerekiyor diye düşünüyorum.Selam.benim IMEI sorguladığı da bilmediğim bir marka çıkıyor.fakat Google play,banka gibi yerlere yeni giriş yaptığımda mi9 se cihazla giriş yapıldı bilgisi geliyor.6/128 mavi istersen sayabilirim