128 almak daha mantıklı gibiMalum sosyal medya gruplarında fiyatlar bu şekilde:
Mi9 se 128gb 2150 tl
Mi9 se 64 GB 1940
128 almak daha mantıklı gibi
Bilindik olsun diye semersten aldım bu fiyatlar kimde bilmiyorum amaMalum sosyal medya gruplarında fiyatlar bu şekilde:
Mi9 se 128gb 2150 tl
Mi9 se 64 GB 1940
Hayırlı olsun hocam, çok bir şey fark etmemiştir sanırım, güle güle kullanınBilindik olsun diye semersten aldım bu fiyatlar kimde bilmiyorum ama
Sağolasın teşekkür ederim aslında semersten alma nedenim bazıları arka kapağı açarak imei atıyoruz diyince semers kapak açmaya gerek yok kapalı kutu al bir hafta sonra uzaktan bağlantı ile atarız dediHayırlı olsun hocam, çok bir şey fark etmemiştir sanırım, güle güle kullanın
bu cihazda arka kapak açılmasına gerek yok hocam yanlış bilgi aktarmışlar size.. uzak bağlantı ile yapılır kapalı kutu alın siz..Sağolasın teşekkür ederim aslında semersten alma nedenim bazıları arka kapağı açarak imei atıyoruz diyince semers kapak açmaya gerek yok kapalı kutu al bir hafta sonra uzaktan bağlantı ile atarız dedi
Öyle aldım semers kırılmaz takip öyle yollayacakmis istersem. Jelatin çıkmış çıkmamış önemli değil dedi sorunlu çıkarsa telefonbu cihazda arka kapak açılmasına gerek yok hocam yanlış bilgi aktarmışlar size.. uzak bağlantı ile yapılır kapalı kutu alın siz..
kırılmaz için açık jelatin almayın bizzat kendiniz açıp siz yaşayın o hazzı kırılmaz kendinizde takarsınız telefoncuya verseniz oda takar..Öyle aldım semers kırılmaz takip öyle yollayacakmis istersem. Jelatin çıkmış çıkmamış önemli değil dedi sorunlu çıkarsa telefon