Rehber MI 9 SE Alacaklar İçin Rehber

XiaomiSevdalısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Xiaomi Redmi 5
Konular
1
mi9se yi satıcılar genelde kapalı kutu olarak veriyor. Siz aldıktan sonra bootloader kilidini açıyorsunuz onlar uzak bağlantı ile kaydını yapıyor. cihaz tabiki sim kartınızı takıp kullanacağınız şekilde geliyor. tavsiyem 8 ay kullanım süresi dolduktan sonra imei kayıt işlemini yaptırmanızdır. belki ozamana kadar band 20 sorunuda çözülebilir.. şuanda 2050 tl ye global 6 / 128 model satan yerler mevcut..
bende bu 4.5 g sorununu kafaya taktım umarım çözüm gelir yoksa sıkıntı çıkarır mı ilerleyen zamanlarda bilmiyorum ?

Facker70

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet sait
Cihazım
Mİ5s - Mi9 SE
Meslek
Elektronik Müh.
Konular
9
bende bu 4.5 g sorununu kafaya taktım umarım çözüm gelir yoksa sıkıntı çıkarır mı ilerleyen zamanlarda bilmiyorum ?

Hocam sıklıkla bulunduğunuz yerlerde eviniz işiniz okulunuz gibi Telefonunuz hangi band üzerinden 4G bağlantısı alıyor kontrol edin. Sonrasında kararınızı verebilirsiniz. Ben Aksaray ve Karaman İllerinde büyük oranda Band20 kullanıldığını gördüm, Türk Telekom. Pasaport kardeşliği düşünüyorum.

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
Hocam sıklıkla bulunduğunuz yerlerde eviniz işiniz okulunuz gibi Telefonunuz hangi band üzerinden 4G bağlantısı alıyor kontrol edin. Sonrasında kararınızı verebilirsiniz. Ben Aksaray ve Karaman İllerinde büyük oranda Band20 kullanıldığını gördüm, Türk Telekom. Pasaport kardeşliği düşünüyorum.
hemşerim 9se mi var sende? pasaport varmı?

@erenakpinar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Mi 8 se
Konular
6
şimdik mi 9 se yi tavsiye ediyormusunuz beyler garantisiz almayı düşünüyorum.

Facker70

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet sait
Cihazım
Mİ5s - Mi9 SE
Meslek
Elektronik Müh.
Konular
9
şimdik mi 9 se yi tavsiye ediyormusunuz beyler garantisiz almayı düşünüyorum.

Kullanıyorum memnunum hocam, bu fiyata bu performans çok fazla. Ufak tefek dez avantajları var yapacak bir şey yok

Hacıabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatihakhan
Cihazım
Mİ9SE
Konular
0
Bazı satıcılar direk sim kart tak kullan şeklinde gönderim sağlıyorlar. Ancak tavsiyem 8 aylık sürenin sonunda ücretsiz yapılan malum kayıt işlemini yaptırmanız.

Hocam bunu anlamadım pasaport kayıt yaptırarmam yok çünkü imei atıyor satan eleman zaten ,düşerse bir daha atabiliyoruz diyor

Üst Alt