Rehber MI 9 SE Alacaklar İçin Rehber

Facker70

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet sait
Cihazım
Mİ5s - Mi9 SE
Meslek
Elektronik Müh.
Konular
9
Hocam bunu anlamadım pasaport kayıt yaptırarmam yok çünkü imei atıyor satan eleman zaten ,düşerse bir daha atabiliyoruz diyor
Satan elemana söyleyin Cihazı sim1 ve sim2 olarak ayrı ayrı toplam 8 ay kullanacağım diyin bu sürenin sonunda imei tamir işlemini yapsın, En azından 8 ay band20 sorunu olmadan rahat rahat kullanın.

Hacıabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatihakhan
Cihazım
Mİ9SE
Konular
0
Satan elemana söyleyin Cihazı sim1 ve sim2 olarak ayrı ayrı toplam 8 ay kullanacağım diyin bu sürenin sonunda imei tamir işlemini yapsın, En azından 8 ay band20 sorunu olmadan rahat rahat kullanın.

Global versiyon diyor band 20 var demiş.Band 20 4g çekmeme sorunu doğru mudur ? 4g çekmiyorsa hiç girmiyelim bu işe

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
Hocam sıklıkla bulunduğunuz yerlerde eviniz işiniz okulunuz gibi Telefonunuz hangi band üzerinden 4G bağlantısı alıyor kontrol edin. Sonrasında kararınızı verebilirsiniz. Ben Aksaray ve Karaman İllerinde büyük oranda Band20 kullanıldığını gördüm, Türk Telekom. Pasaport kardeşliği düşünüyorum.
Pasaport kardeşliği artık yok maalesef ki , mecbursunuz imei repair işlemine.
Pasaport kaydedilen kişinin üzerine olan hatlar ile kullanılabiliyor cihazlar yalnızca.

Facker70

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet sait
Cihazım
Mİ5s - Mi9 SE
Meslek
Elektronik Müh.
Konular
9
Global versiyon diyor band 20 var demiş.Band 20 4g çekmeme sorunu doğru mudur ? 4g çekmiyorsa hiç girmiyelim bu işe

Satıcı imei tamiri yaptıktan sonra band20 kullanılan bölgelerde, 4G çekmeyecek.

Pasaport kardeşliği artık yok maalesef ki , mecbursunuz imei repair işlemine.
Pasaport kaydedilen kişinin üzerine olan hatlar ile kullanılabiliyor cihazlar yalnızca.

E devlet üzerinden pasaport sahibi kimin kullanabileceğini değiştirebiliyor diye duydum ancak kesin bilgi değil. Aynen bizi bu işleme mecbur bırakıyorlar, Faiş fiyatlar kayıt ücreti derken birde Pasaport sahibi olayı. Yapacak bir şey yok.

inflames

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
Mi Note3
Meslek
Profesyonel Ses-Işık Sistemleri
Konular
6
Valla Mi8se var bende, Aklım mi9se ye gidiyor ama şu imei olayları,Band20 olayları yüzünden elim gitmiyor .
Meizu 16 alsam mı diye düşünüyorum. Güncelleme yok ama Band20 ve Flyme de kötü değil.

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
Valla Mi8se var bende, Aklım mi9se ye gidiyor ama şu imei olayları,Band20 olayları yüzünden elim gitmiyor .
Meizu 16 alsam mı diye düşünüyorum. Güncelleme yok ama Band20 ve Flyme de kötü değil.
mi8se de bans 20 kullanabiliyormusunuz? ondada yok ve hiçbir zaman gelmeyecek

peugeut27

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Sağlık
Konular
2
120 günü beklemeden kapanan telefonlar varmış. Risk alıp beklemek mi mantıklı sizce yoksa direk kayıt mı? Turkcell kullanıyorum açıkçası band20 yi arayacağımı düşünmüyorum

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inflames

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
Mi Note3
Meslek
Profesyonel Ses-Işık Sistemleri
Konular
6
mi8se de bans 20 kullanabiliyormusunuz? ondada yok ve hiçbir zaman gelmeyecek

Zaten Mi8se'de Band20 Olsa, Gözüm başka cihaz görmeyecek maalesef.
Band20 neden önemli benim için, Cihaz İstanbul şehiriçi olsa bile zemin katlar,binaların dar ve yüksek olduğu yerlerde ( Beşiktaş,Şişli,Kadıköy)
3G veya Edge frekanslarına düşüyor. Bazen İnternet kullanılmaz hale geliyor. Şehirlerarası yollarda bu daha hissedilir oluyor.
Mi9se Global ve Band20 olunca heyecan yapıp alıyorken şikayetler biraz frenledi.

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
120 günü beklemeden kapanan telefonlar varmış. Risk alıp beklemek mi mantıklı sizce yoksa direk kayıt mı? Turkcell kullanıyorum açıkçası band20 yi arayacağımı düşünmüyorum

bence kapanana kadar bekleyin, kapandıktan sonra kayıt yapın. band 20 sorunu belki o zamana kadar aşılır..

peugeut27

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Sağlık
Konular
2
bence kapanana kadar bekleyin, kapandıktan sonra kayıt yapın. band 20 sorunu belki o zamana kadar aşılır..
Satıcı bl açılınca 15 gün sonra yaparız demişti. Bir sorun yapmaz heralde uzun zaman sonra para talep eder diye düşünüyorum

Üst Alt