Soru Mi 9 Lite İçin Rom Tavsiyesi

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz Mi 9 Lite stok ROM'da Google'ın rehber ve mesaj uygulaması yüklü şekilde geliyor bu durum canımı çok sıktı artık garantiyi bozup yeni bir ROM'a geçeceğim bana MIUI rehber ve mesaj uygulamalarının olduğu bir ROM önerir misiniz? Hiç uğraşmak istemiyorum bana Android 10 olan bir ROM önerin içinde MIUI rehber ve mesaj uygulaması olsun yeterli olur.

Cihazım Xiaomi Türkiye garantili aldım Türkiye kayıtlıdır.

bilgecik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sakir
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
1
Merhabalar arkadaşlar,EU romlarda Google Kişiler ve SMS uygulaması yerine Mii nin uygulamaları mı var.Hepsi için mi bu böyle yoksa bilerek mi seçmeliyiz.
Niye soruyorum derseniz rootlu rom istemiyorum çünki işbank uygulaması sorun çıkarıyor root sonradan ve kapatılsa bile bir şekilde bazen sizi dışarıya atıyor.Teşekkürler.

Oyla:

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Merhabalar arkadaşlar,EU romlarda Google Kişiler ve SMS uygulaması yerine Mii nin uygulamaları mı var.Hepsi için mi bu böyle yoksa bilerek mi seçmeliyiz.
Niye soruyorum derseniz rootlu rom istemiyorum çünki işbank uygulaması sorun çıkarıyor root sonradan ve kapatılsa bile bir şekilde bazen sizi dışarıya atıyor.Teşekkürler.
Hepsinde miui arama var evet. Mi room da root yüklü gelir. Eu, miuimix,revos, masik x vs da root yoktur.

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
1 sata sonra Xiaomi.Eu ROM kuracağım kilit açılacak çünkü bekliyorum şuan kurduğum zaman herhangi bir sorun olursa sorabilirsin bana yardımcı olurum

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Stoya hocam yardımların için teşekkür ederim Xiaomi.Eu kurdum birçok farklılık gördüm.
  • MIUI rehber ve mesaj uygulamaları yüklü geldi
  • China ROM'lardaki navigasyon tuşları var
  • Widevine L1 sertifikası aktif gözüküyor, hiçbir şekilde persist atmadım
Yakın zamanda Mi 9 Lite için detaylı ekran görüntüleri atacağım arkadaşlar hepinize ayrı teşekkürler! Bundan sonra Mi 9 Lite Xiaomi.Eu konuları için beni etiketlemeyi unutmayın

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Stoya hocam yardımların için teşekkür ederim Xiaomi.Eu kurdum birçok farklılık gördüm.
  • MIUI rehber ve mesaj uygulamaları yüklü geldi
  • China ROM'lardaki navigasyon tuşları var
  • Widevine L1 sertifikası aktif gözüküyor, hiçbir şekilde persist atmadım
Yakın zamanda Mi 9 Lite için detaylı ekran görüntüleri atacağım arkadaşlar hepinize ayrı teşekkürler! Bundan sonra Mi 9 Lite Xiaomi.Eu konuları için beni etiketlemeyi unutmayın

Etikete gerek yok hocam,konuyu takip edin yeterli Yes~~

Hayırlı olsun güle güle kullanın...

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Sağolasın kardeşim akşama müsait olursam ekran görüntülerini atarım bir konu açıp olur mu?

Oyla:

okaragoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
2
Ben unoffical pixel experince kullanıyorum daha geliştirilme aşamasında ama memnunum. Miui bazlı romlarda aldığımdan daha uzun ekran süresi alıyorum. İsteyen için link ekleyebilirim. Konu açmayı da düşündüm ilgilenenler olursa.

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Ben unoffical pixel experince kullanıyorum daha geliştirilme aşamasında ama memnunum. Miui bazlı romlarda aldığımdan daha uzun ekran süresi alıyorum. İsteyen için link ekleyebilirim. Konu açmayı da düşündüm ilgilenenler olursa.
Konu açarsan iyi edersin elime bir tane test amaçlı Xiaomi telefon olsa çok güzel olur yarın bir gün inşallah bir yerden rastgele Xiaomi telefon alırım da forumdakiler için çalışmalar yaparım.

Oyla:

okaragoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
2
Konu açarsan iyi edersin elime bir tane test amaçlı Xiaomi telefon olsa çok güzel olur yarın bir gün inşallah bir yerden rastgele Xiaomi telefon alırım da forumdakiler için çalışmalar yaparım.
Konu açtım kontrol edebilirsiniz.

Oyla:

mihritalia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
mi a1
Konular
0
Arkadaşlar iyi forumlar. Mi 9 lite 128gb yurt dışı cihaz kullanıyorum. Sim1 plaka süresi doldu. Sim2 ye geçtim. linkdeki aparatı taktım ve şu an sim2 de hafıza karti ve sim kart kullanabiliyorum. 4 ay daha sürem var.
Netice itibariyle plaka işlemi yapılacak. Sizin tavsiyenizle hangi romu kuralım? Önceliğim güvenlik ve pil/performans. Cihazdan memnunum. Aldığım arkadaş Eu rom kuralım dedi. Cevap verirseniz sevinirim.

Oyla:
Üst Alt