Soru Mi 9 Lite İçin Rom Tavsiyesi

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz Mi 9 Lite stok ROM'da Google'ın rehber ve mesaj uygulaması yüklü şekilde geliyor bu durum canımı çok sıktı artık garantiyi bozup yeni bir ROM'a geçeceğim bana MIUI rehber ve mesaj uygulamalarının olduğu bir ROM önerir misiniz? Hiç uğraşmak istemiyorum bana Android 10 olan bir ROM önerin içinde MIUI rehber ve mesaj uygulaması olsun yeterli olur.

Cihazım Xiaomi Türkiye garantili aldım Türkiye kayıtlıdır.

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
Arkadaşlar iyi forumlar. Mi 9 lite 128gb yurt dışı cihaz kullanıyorum. Sim1 plaka süresi doldu. Sim2 ye geçtim. linkdeki aparatı taktım ve şu an sim2 de hafıza karti ve sim kart kullanabiliyorum. 4 ay daha sürem var.
Netice itibariyle plaka işlemi yapılacak. Sizin tavsiyenizle hangi romu kuralım? Önceliğim güvenlik ve pil/performans. Cihazdan memnunum. Aldığım arkadaş Eu rom kuralım dedi. Cevap verirseniz sevinirim.
Nerdeyse tüm rom ları denedim benim tercihim miroom inceleyin

Oyla:

Fevkelade1i

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Stoya hocam yardımların için teşekkür ederim Xiaomi.Eu kurdum birçok farklılık gördüm.
  • MIUI rehber ve mesaj uygulamaları yüklü geldi
  • China ROM'lardaki navigasyon tuşları var
  • Widevine L1 sertifikası aktif gözüküyor, hiçbir şekilde persist atmadım
Yakın zamanda Mi 9 Lite için detaylı ekran görüntüleri atacağım arkadaşlar hepinize ayrı teşekkürler! Bundan sonra Mi 9 Lite Xiaomi.Eu konuları için beni etiketlemeyi unutmayın
Hocam, hayırlı sabahlar.

Mi 9 Lite kullanıcısıyım. Telefonu ilk aldığımda birçok farklı rom denedim. Maalesef ki, Google hesabıma giriş yaptığımda telefon çöktü. Google hesabıma giriş yapıp telefonu açıyorum. Birkaç saat içerisinde, telefon kendini kapatıyor ve tekrar kurulum aşamasına geçiyor. Bu sefer de, hiçbir şekilde Google hesabıma giriş yapamıyorum. Kurulum aşamasında takılı kalıyorum. Uzaktan bağlanıp bir şeyler deneyenler oldu; bir türlü halledemedik. Bende, telefonu bir arkadaşa gönderdim. Global Rom'u yükledi ve Google hesabıma giriş yapıp, öyle teslim etti. O zamandan beri de sorun yaşamadım.

Fakat, sizin gibi bende Google'ın uygulamalarından bıktım. Farklı bir rom denemek istiyorum; hangisini önerirsiniz? Netflix kullanıcısıyım, görüntü kalitesi de önemli benim için.

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Hocam, hayırlı sabahlar.

Mi 9 Lite kullanıcısıyım. Telefonu ilk aldığımda birçok farklı rom denedim. Maalesef ki, Google hesabıma giriş yaptığımda telefon çöktü. Google hesabıma giriş yapıp telefonu açıyorum. Birkaç saat içerisinde, telefon kendini kapatıyor ve tekrar kurulum aşamasına geçiyor. Bu sefer de, hiçbir şekilde Google hesabıma giriş yapamıyorum. Kurulum aşamasında takılı kalıyorum. Uzaktan bağlanıp bir şeyler deneyenler oldu; bir türlü halledemedik. Bende, telefonu bir arkadaşa gönderdim. Global Rom'u yükledi ve Google hesabıma giriş yapıp, öyle teslim etti. O zamandan beri de sorun yaşamadım.

Fakat, sizin gibi bende Google'ın uygulamalarından bıktım. Farklı bir rom denemek istiyorum; hangisini önerirsiniz? Netflix kullanıcısıyım, görüntü kalitesi de önemli benim için.
Xiaomi.Eu ROM yükle ben kurdum hatta çok sayıda ekran görüntüleri de var bu konuda bakabilirsin.

Oyla:

Fevkelade1i

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Xiaomi.Eu ROM yükle ben kurdum hatta çok sayıda ekran görüntüleri de var bu konuda bakabilirsin.

Teşekkür ederim hocam, müsait bi' vakitte bakacağım.

Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Teşekkür ederim hocam, müsait bi' vakitte bakacağım.

Cihazında TWRP yüklüyse 10-15 dakikalık iş istersen bugün yap sende bu forumda Mi 9 Lite modeli için adam gibi ilgilenen yok zaten bu forumda sırf şu telefon için varım

Oyla:

Fevkelade1i

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Cihazında TWRP yüklüyse 10-15 dakikalık iş istersen bugün yap sende bu forumda Mi 9 Lite modeli için adam gibi ilgilenen yok zaten bu forumda sırf şu telefon için varım
Twrp'nin yüklü olup olmadığına nasıl bakıyoruz? Son rom atıldığında silinmedi ise, yüklü. Ama silindiyse bilmiyorum.

Bootloader kilidi açık. Onu biliyorum.

Kaynak bulmaya çalışıyordum bende. Dediğin gibi, bu modelle ilgili kimse konuşmuyor.

Nasıl rom atılacağının rehberini falan arıyorum. İlkokul çocuğuna anlatılır gibi gösteren bir yer bulmalıyım. İlk defâ rom atacağım ve hiçbir bilgim yok açıkcası.

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Twrp'nin yüklü olup olmadığına nasıl bakıyoruz? Son rom atıldığında silinmedi ise, yüklü. Ama silindiyse bilmiyorum.

Bootloader kilidi açık. Onu biliyorum.

Kaynak bulmaya çalışıyordum bende. Dediğin gibi, bu modelle ilgili kimse konuşmuyor.

Nasıl rom atılacağının rehberini falan arıyorum. İlkokul çocuğuna anlatılır gibi gösteren bir yer bulmalıyım. İlk defâ rom atacağım ve hiçbir bilgim yok açıkcası.

ROM'u kurmana yardımcı olmamı ister misin?

Oyla:

Fevkelade1i

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Öğrenci
Konular
5
ROM'u kurmana yardımcı olmamı ister misin?
Hocam, kusura bakma. Dün müsait değildim, cevap yazamadım. Rom atmaya yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şu an telefonum Mi-Recovery 3.0 ekranında takılı kaldı. Sâdece yeniden başlatmak istemiştim ama açılmadı nedense.

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Hocam, kusura bakma. Dün müsait değildim, cevap yazamadım. Rom atmaya yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şu an telefonum Mi-Recovery 3.0 ekranında takılı kaldı. Sâdece yeniden başlatmak istemiştim ama açılmadı nedense.
Telefonun Bootloader kilidi açık mı? Açık ise TWRP yükle bu forumda Mi 9 Lite/CC9 için TWRP yükleme var tek tuş ile ondan sonra Xiaomi.Eu sitesinde Mi 9 Lite/CC9 için ROM var onu indir telefona at ardından TWRP girip Install kısmından indirip attığın dosyaya tıkla ve kurmaya başla. Eğer anlamadıysan sana bir video atacağım şimdi oradan yaparsın. Dosyalarını da atarım birazdan. Sana kısa özet verdim sadece daha detaylı bilgiyi vereceğim 1-2 saate

Oyla:

Fevkelade1i

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Telefonun Bootloader kilidi açık mı? Açık ise TWRP yükle bu forumda Mi 9 Lite/CC9 için TWRP yükleme var tek tuş ile ondan sonra Xiaomi.Eu sitesinde Mi 9 Lite/CC9 için ROM var onu indir telefona at ardından TWRP girip Install kısmından indirip attığın dosyaya tıkla ve kurmaya başla. Eğer anlamadıysan sana bir video atacağım şimdi oradan yaparsın. Dosyalarını da atarım birazdan. Sana kısa özet verdim sadece daha detaylı bilgiyi vereceğim 1-2 saate
Açıkcası, video çok işime yarardı. Pek anladığım söylenemez :|

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

, resimde işaretli rom'u indirmem gerekiyor sanırım.

Oyla:
Üst Alt