Soru Mi 9 Lite İçin Rom Tavsiyesi

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz Mi 9 Lite stok ROM'da Google'ın rehber ve mesaj uygulaması yüklü şekilde geliyor bu durum canımı çok sıktı artık garantiyi bozup yeni bir ROM'a geçeceğim bana MIUI rehber ve mesaj uygulamalarının olduğu bir ROM önerir misiniz? Hiç uğraşmak istemiyorum bana Android 10 olan bir ROM önerin içinde MIUI rehber ve mesaj uygulaması olsun yeterli olur.

Cihazım Xiaomi Türkiye garantili aldım Türkiye kayıtlıdır.

hasanusluoğlu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9 Lite / Mi5s
Konular
31

Kullanan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim, kilit açtığımda ilk V11.0.2.0.QFCCNXM sürümünü kurdum fena değildi,sonra V11.0.3.0.QFCCNXM nolu versiyonu çıkınca güncelledimdi,küçük kullanıma etkişi olmayan hataları vardı,3-4 gün önce bu çıkmış 4.versiyon gördüğüm hatalar yok ve ilk izlenimim pil konusunda bayağı bir iyileştirme yapılmış,kesinlikle tavsiye edebileceğim bir rom.Flashlamam sıfırdan değil kirli önceki versiyon üstüne yapıldı sonrasında dalvik ve cae yapıp restrartladım çok güzel tavsiye ederim...
Masik X rom denediniz mi?

Oyla:

bilgecik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sakir
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
1
Teşekkür ederim duydum Masik X romun iyi olduğunu ancak benim beklentimi bu rom karşılıyor aradığım her şey var ve sıkıntısız çalışmakta,bu sürümü ile de pil konusunda bayağı bir atılım yapmış.Şöyle örnek vereyim 3 saat 24 dakika olmuş bayağıda kurcaladım telefonu bu arada % 87 de halen benim için çok iyi bir değer değiştirip risk almak istemiyorum.Tekrar teşekkürler..

Oyla:

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Bende bu roma geçtim 2 gündür kullanıyorum başarılı olmuş denemediğim rom kalmamıştır piyasada ama dediğiniz ekran süresi gerçekten zor gibi.wifi ile de denedim ama yaklaşması benim için imkansız bu süreye.

Oyla:

Mustafa Konyalı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
xiaomi mi9 lite
Konular
4
Stoya hocam yardımların için teşekkür ederim Xiaomi.Eu kurdum birçok farklılık gördüm.
  • MIUI rehber ve mesaj uygulamaları yüklü geldi
  • China ROM'lardaki navigasyon tuşları var
  • Widevine L1 sertifikası aktif gözüküyor, hiçbir şekilde persist atmadım
Yakın zamanda Mi 9 Lite için detaylı ekran görüntüleri atacağım arkadaşlar hepinize ayrı teşekkürler! Bundan sonra Mi 9 Lite Xiaomi.Eu konuları için beni etiketlemeyi unutmayın
Merhaba kardeşim bende Türkiye cihazı garantili Mi9 Lite var global google rehber ve mesaj uygulamaları çok canımı sıkıyor
Xiaomi nin resmi sitesinden EU roma nasıl geçebilirim bu işlerden hiç anlamam yardımcı olabilirmisin hiç tecrübem yok

EU roma geçince gene güncelleme alırmı cihaz?
artısı ve eksisi ne olur acaba

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Merhaba kardeşim bende Türkiye cihazı garantili Mi9 Lite var global google rehber ve mesaj uygulamaları çok canımı sıkıyor
Xiaomi nin resmi sitesinden EU roma nasıl geçebilirim bu işlerden hiç anlamam yardımcı olabilirmisin hiç tecrübem yok

EU roma geçince gene güncelleme alırmı cihaz?
artısı ve eksisi ne olur acaba
Garantin bozulabilir..önce bootloder açma sonra twrp sonra eu rom şeklinde devam eder..

Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ahmetensar123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
gm8
Konular
0
Stok rom dan çıkarsanız geri dönüş yapsanız bile widevine l1 sertifikası uçuyor Netflix HD izlenmiyor ben stok Roma geri döndüm bootloader da kilitledim ama nafile bence stok romda kalın derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İllaki çıkacağım derseniz miroom tavsiye ederim eu , crdroid , masik , miroom hepsini denedim
hocam batarya verimi en iyi hangisinde ? eu romdayım ama note 8 deki gibi değil mi9 lite da

Oyla:

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
hocam batarya verimi en iyi hangisinde ? eu romdayım ama note 8 deki gibi değil mi9 lite da
Batarya için aosp romlar iyidir. Ama miui arayüzünde en iyi batarya kesinlikle mi room. 20.03.26 sürümü hala kullanılabilir. Bazen eski vs demeden geçmeyi düşünüyorum. Miui 12 batarya konusunda çok kötü.

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Batarya için aosp romlar iyidir. Ama miui arayüzünde en iyi batarya kesinlikle mi room. 20.03.26 sürümü hala kullanılabilir. Bazen eski vs demeden geçmeyi düşünüyorum. Miui 12 batarya konusunda çok kötü.
12.5 sürümü merak edip deneyeyim dedim..kurulum peşine aşırı takılma var romda...
Cihazın işlemcisi pek eski sayılmaz ama gelen romlar daha cok sistem uyg olduğundan işlemciyi yoruyor..
Sanırsam bizim cihaz için en üst nokta mıuı için mıuı 11 A10 serisi.

MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt