twrp.com sitesi üzerinden cihaza uygun en son sürüm twrp imaj dosyasını telefondan yani twrp modunda yükleyip güncelleyebilirsiniz.magisk ve twrp sürümünün düşük olması herhangi bi sorun yaratırmı güncellerken
Hocam bende böyle bi hata çıkıyor. Sebebi nedir?ota yoluyla bu romu kurdum.
kurulumdan sonra twitter da linklere tıklayınca açılmıyor.
qr kod çalışmıyor. bu sıkıntıları yaşayan varmı.
Hocam bilmiyorum ama bu bence bilerek yapılmış.bir şey çünkü MIUI 12.0.5 güncellemesi sana gelmeden 12.5 i güncelleyemezsin , bu yüzden rom atmak zorundasın bu da garantiyi püf edebilir bence amaçları bu : Bu telefonun ömrünün tamamlanmasını saglamakHocam bende böyle bi hata çıkıyor. Sebebi nedir?
Evet arada oluyordu ben de rom değiştirdim o yüzdenGüç tuşuna bastıktan sonra ekran hemen kilitlenmiyor, yarım saniye sonra kilitleniyor. Sizde de böyle mi?
Hocam ayatlardan en son paketi tekrar indirip Kirin sonra tekrar guncellemeleri denetleyin gelir herhaldeMerhabalar, cihazım global evefone cihazı. Uzun zamandır arızalıydı, yapıldı geldi. İçeriği olduğu gibi duruyor yani veri problemide yaşamadık. Ancak son güncelleme gelmiyor cihaza, 12.0.5 mevcut. Ne yapmam gerekir?
Hocam ayatlardan en son paketi tekrar indirip Kirin sonra tekrar guncellemeleri denetleyin gelir herhalde