- Adım
- Hakanay
- Cihazım
- Mi-9
- Konular
- 6
Netflix bir anda Sd kalitesini düştü bl kapalı rom vs oynamadımSd derken anlamadım hocam
Netflix bir anda Sd kalitesini düştü bl kapalı rom vs oynamadımSd derken anlamadım hocam
Ayarlar-şifreler ve güvenlik-parmak izi ödemelerine girin. Widevine sertifikasını güncelleyin ve cihazı yeniden başlatın.Netflix bir anda Sd kalitesini düştü bl kapalı rom vs oynamadım
Widewine sertifikası yok hocam,ve kuzenimde Bl açık yurtdışı mi 9 var ondada widewine görünmemesine rağmen Netflix hd maalesef Xiaomi artık bıktırdıAyarlar-şifreler ve güvenlik-parmak izi ödemelerine girin. Widevine sertifikasını güncelleyin ve cihazı yeniden başlatın.
malesef miui 13 almayacak cihaz en son global rom 12.5.1 var RFAMIXMCihazı yeni aldım, 12.0.4.0 QFAMIXM' e kadar güncellendi ama sonrasında güncelleme yok diyor ? Yurtiçi kayıtlı BL kapalı cihaz.. Geri mi çekildi ? MIUI 13 çıkarsa doğrudan mı gelir sizce ?
Android 12 almayacak ama MIUI 13 alacak diye biliyorum.2 hafta öncesine kadar mi9 se kullanıyordum ve geçen sene android 11'li 12.5.1 almıştı ama bazı ufak sorunlar vardı. Bir arkadaşa 3 hafta önce mi 9 se aldık o da android 10'lu 12.0.4 aldı ve durdu. Sonra benim mi9 se kırıldı mi9 aldım benimki de android 10'lu 12.0.4 'de kaldı. Manuel olarak 12.0.5 yükselttim ama manuel olarak 12.5.1 yapmak isteyince "doğrulanamadı" diyor. Sıkıntıları nedeniyle izin verilmiyor anlaşılan.. ayrıca reddit de bu sorunla yıkılıyor..malesef miui 13 almayacak cihaz en son global rom 12.5.1 var RFAMIXM
Android 10'dan 11'e geçiş kapatıldı. Mi Flash ile manuel yüklemeniz gerekiyor.Android 12 almayacak ama MIUI 13 alacak diye biliyorum.2 hafta öncesine kadar mi9 se kullanıyordum ve geçen sene android 11'li 12.5.1 almıştı ama bazı ufak sorunlar vardı. Bir arkadaşa 3 hafta önce mi 9 se aldık o da android 10'lu 12.0.4 aldı ve durdu. Sonra benim mi9 se kırıldı mi9 aldım benimki de android 10'lu 12.0.4 'de kaldı. Manuel olarak 12.0.5 yükselttim ama manuel olarak 12.5.1 yapmak isteyince "doğrulanamadı" diyor. Sıkıntıları nedeniyle izin verilmiyor anlaşılan.. ayrıca reddit de bu sorunla yıkılıyor..Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
ben gelmeyecek diye biliyordum sadece 12.5 enhanced gelse yeterli olacaktır diye beklentim var.Android 12 almayacak ama MIUI 13 alacak diye biliyorum.2 hafta öncesine kadar mi9 se kullanıyordum ve geçen sene android 11'li 12.5.1 almıştı ama bazı ufak sorunlar vardı. Bir arkadaşa 3 hafta önce mi 9 se aldık o da android 10'lu 12.0.4 aldı ve durdu. Sonra benim mi9 se kırıldı mi9 aldım benimki de android 10'lu 12.0.4 'de kaldı. Manuel olarak 12.0.5 yükselttim ama manuel olarak 12.5.1 yapmak isteyince "doğrulanamadı" diyor. Sıkıntıları nedeniyle izin verilmiyor anlaşılan.. ayrıca reddit de bu sorunla yıkılıyor..Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
mi9 se nin ekranı mı kırık?Android 12 almayacak ama MIUI 13 alacak diye biliyorum.2 hafta öncesine kadar mi9 se kullanıyordum ve geçen sene android 11'li 12.5.1 almıştı ama bazı ufak sorunlar vardı. Bir arkadaşa 3 hafta önce mi 9 se aldık o da android 10'lu 12.0.4 aldı ve durdu. Sonra benim mi9 se kırıldı mi9 aldım benimki de android 10'lu 12.0.4 'de kaldı. Manuel olarak 12.0.5 yükselttim ama manuel olarak 12.5.1 yapmak isteyince "doğrulanamadı" diyor. Sıkıntıları nedeniyle izin verilmiyor anlaşılan.. ayrıca reddit de bu sorunla yıkılıyor..Medyaları görmek için kayıt olmalısınız