- Adım
- Mert
- Cihazım
- MI 8
- Meslek
- Mühendis
- Konular
- 16
Bilmiyorum hocam hiç hata almadım ben.Yükledim ama anroid procces durduruldu hatası alıyorum sebebini biliyormusun
Bilmiyorum hocam hiç hata almadım ben.Yükledim ama anroid procces durduruldu hatası alıyorum sebebini biliyormusun
Gcam ANX Camera karışık ama kimse Gcam'in eline su dökemezAosp tabanlı rom kullanan arkadaşlar kamera işini nasıl hallediyor? Gcam mi kullanıyorsunuz yoksa Anx camera mı?
Hocam onu bir türlü beceremedim nasıl yapılıyor anlatır mısınız .Link atmayin hocam denedim yapamadim Dosyalar varsa ve atabilirseniz mutlu olurum hocam.Arkadaşlar açıkçası ben size EU Beta ve MiRoom 9.2.27 sürümlerini tavsiye ederim ikisinide kullandım oyun hariç 8-9 saati zorladım. İsteyenler deneyebilir ekstradan kullandığım tek şey gms doze ile play hizmetlerini durdurmak oldu.
Hocam magiskten indir sekmesine gms doze aratın modülü kurun yeniden başlatın play storeden Hidden settings for miui indirin uygulamayı açın pil optimizasyonu seçeneğinden arta kalan uygulamalara tıklayıp optimize edin bu kadar.Hocam onu bir türlü beceremedim nasıl yapılıyor anlatır mısınız .Link atmayin hocam denedim yapamadim Dosyalar varsa ve atabilirseniz mutlu olurum hocam.
Hocam denedim indirilen uygulamada yine değişmiyor.Uzerine tiklanmiyor.Optimize edilmeyen uygulamar kısmından bahsediyorum hocam.Hocam magiskten indir sekmesine gms doze aratın modülü kurun yeniden başlatın play storeden Hidden settings for miui indirin uygulamayı açın pil optimizasyonu seçeneğinden arta kalan uygulamalara tıklayıp optimize edin bu kadar.
Hocam dediklerimi yaptıysanız pil optimizasyonu bu şekilde olacak.Hocam denedim indirilen uygulamada yine değişmiyor.Uzerine tiklanmiyor.Optimize edilmeyen uygulamar kısmından bahsediyorum hocam.
Hocam Google play hizmetleri olmuyor.Magiskte Universal gm doze yukledim .Android Sürüm q seçtim digerlerine evet dedim.Yeniden başlattım.Programi kurdum .Actigimda ekran böyle değişlik yapılmıyor.Hocam dediklerimi yaptıysanız pil optimizasyonu bu şekilde olacak.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.