hocam rom nedir ve kullanım detaylarını atar mısınızResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Link alabilirmiyim rom unResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Derpfest rom 03.09 sürümü.. %10 da güç tasarrufuna aldım.. sürekli wifi kullanımı.. herşey aktif.. bu mesajı yazdığım an daha 8 var
Hocam miui beta ya nasil gecebilirim twrp ile eu rom yuklemek dışında bu telegramda paylaşılan miui china beta var güncelleyicen flaslamak istedim kabul etmedi bootlader kilidim acik bu aradaSon EU Beta sürümü olan 20.3.12 'yi deneyebilirsiniz hocam; hem stabilliği hem de batarya ömrü oldukça iyileştirildi.
Miroom betaya gecHocam miui beta ya nasil gecebilirim twrp ile eu rom yuklemek dışında bu telegramda paylaşılan miui china beta var güncelleyicen flaslamak istedim kabul etmedi bootlader kilidim acik bu arada
Twrp yüklü değil suan bilgisayarimda yok o yuzden sordum zaten bu xiaominin paylaştığı miui china betasi nasıl kuruluyorMiroom betaya gec
Bilgisayar olmadan o şekilde geçiş hakkında bilgim yok hocam. Sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum. Bilgisayar bulmaya çalışın derim bir dakika sürer twrp atmak.Hocam miui beta ya nasil gecebilirim twrp ile eu rom yuklemek dışında bu telegramda paylaşılan miui china beta var güncelleyicen flaslamak istedim kabul etmedi bootlader kilidim acik bu arada