- Adım
- suat
- Cihazım
- Mİ8
- Meslek
- Sınıf Öğretmeni
- Konular
- 24
Link alabilirmiyim rom un
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Link alabilirmiyim rom un
Masik rom kullan se içinMi room betada sorun var kilit açarken falan kasıyor son 2 haftadır bu sorun var 4-5 saat ekran süresi var
Havoc candır AOSP'lerin içindeHavoc v3.3 beğendim bu sürümü
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
DerpFest 03.09 sürümü de baya iyi ama bende ekran parlaması yaptığı için havoc kullanıyorumHavoc candır AOSP'lerin içinde
Hocam Türkçe dil seçeneği yok mu?Varsa tam Türkçe mi ? Herhangi bir sıkıntı vs gördünüz mü? Evolotion x romu kullandım pil yönünde derpfest ile aynı .Evo x te özelleştirme kısımları full ingilizceydi(Evo x setting kismi).Bu kısımlar havoc ta turkcemi ?Havoc v3.3 beğendim bu sürümü
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dil seçeneği var ama ben romları hep İngilizce kullanırım hocam. Tam anlamıyla Türkçe değil galiba kendi özel ayarlarının olduğu yerler İngilizce oluyor genelde.Hocam Türkçe dil seçeneği yok mu?Varsa tam Türkçe mi ? Herhangi bir sıkıntı vs gördünüz mü? Evolotion x romu kullandım pil yönünde derpfest ile aynı .Evo x te özelleştirme kısımları full ingilizceydi(Evo x setting kismi).Bu kısımlar havoc ta turkcemi ?
An itibariyle önermiyorum Bu kadar duyarsız geliştirici görmedim açıkçası. Romla ilgili hatayı bildirdim anlattım telegram üzerinden adama dönüpte bakmadı bile Önermekten vazgeçtim derpfest ve havoc varken çokta gerekli olmadığı kanısına vardım.AOSP seviyorsanız yeni çıkan MSM Xtended Project v7.0 romunu da deneyebilirsiniz hocam. Şuan kullanıyorum bariz bir hatasını görmedim. Ufak tefek sorunları var. Havoc gibi özelleştirme seçeneği bol. Rom düzenlenirken birçok bilindik romlardan faydalanmışlar. Ekran süresini örnekleyeyim;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Performans testlerini de ilgili konuda bulabilirsiniz.